Ga naar hoofdinhoud

Blog

Wij willen werktijdverkorting voorkomen: 10% korting op alle herbekledingen

Wij zien om ons heen dat de één na de andere ondernemer genoodzaakt wordt om gebruik te maken van de werktijdverkorting. Hoewel dit een vangnet is die wij als ondernemer waarderen, willen er alles aan doen om dit te voorkomen.
Naast Refyzzius blijven wij vanuit Lindenhovius Orthese Techniek medische hulpmiddelen leveren. Met alle richtlijnen van het RIVM kunnen wij aan de richtlijnen voldoen om aan het werk te blijven (meer informatie hierover).

Om de aanvraag van werktijdverkorting te voorkomen, willen wij het volgend aanbod doen aan alle praktijken en centra met fitnesstoestellen:
De behandelbanken en fitnesstoestellen staan voor de komende weken stil. Voor behandelbanken hebben we standaard de oplossing van vervangende behandelbanken bij herbekleding, maar dit is een uitgelezen kans om nu alle fitnesstoestellen te laten herbekleden zonder dat uw klanten hier last van hebben. En daarbij komt het voordeel dat de nieuwe bekleding aantoonbaar goed te reinigen en te desinfecteren zal zijn, zodra de deuren weer open gaan!

Wij geven tot vrijdag 3 april 2020 10% korting op alle aanvragen.
De korting geldt ook voor herbekledingen van behandelbanken en onderzoekstafels. Zodra de bekleding versleten is, is deze namelijk niet meer goed te desinfecteren.

En uiteraard leveren we bij elke herbekleding het juiste desinfectiemiddel!

In de greep van het coronavirus
Ik wens iedereen veel SISU
Back To Top
×Close search
Zoeken
× Hoe kan ik u helpen