Ga naar hoofdinhoud

Blog

ASA laser Nederland

Doordat je de marktvraag vertaalt naar een product of dienst, weet je wat er speelt

Vanuit Refyzzius staan wij voor kwaliteit. Met zorg voor bedrijven en diens patiënten. Dat is de reden dat wij graag andere bedrijven in het zonnetje zetten, die dezelfde visie als ons nastreven. Zo ook ASA laser. We ontmoetten elkaar afgelopen september wederom bij de Dag van de Fysiotherapeut. Dat is het moment dat je ideeën gaat uitwisselen en met elkaar gaat sparren. Beiden zijn we van mening dat elkaar helpen je enkel sterker maakt. Het is onze missie om bekendheid te generen bij de fysiotherapiepraktijken. En hoe kan dat beter dan samen optrekken?

Omdat we beiden zijn begonnen met de marktvraag vertalen naar een product of dienst, weten we wat er speelt. Refyzzius op basis van behandelbanken en ASA laser op basis van chronische pijn en laserapparatuur.

In deze blog nemen we je mee in het bedrijf ASA laser, de onderscheidenheid van hen in de markt en wat ASA laser voor patiënten met chronische pijn kan betekenen. Lees je met ons mee?

Het bedrijf

We spreken met Bianca, een enthousiaste vrouw met passie voor haar vak. ‘’8 jaar geleden zijn wij begonnen met ASA laser Nederland, als distributeur van ASA laser. Voorheen enkel voor dierenartsen, met als doel om snel en zonder bijwerkingen de aandoeningen effectief te kunnen behandelen. Denk bijvoorbeeld aan ongemakken als pijn, ontstekingen en oedeem. Onze methode werkt en langzaamaan kwam de vraag om ons heen of dit ook niet humaan kan. En dat kan!

Omdat wij onderdeel zijn van ASA laser, zijn wij op de hoogte van allerlei wetenschappelijke onderzoeken, denk bijvoorbeeld aan MLS lasertherapie.”

MLS lasertherapie

MLS® (Multiwave Locked System) Lasertherapie is het resultaat van ASA’s wetenschappelijk onderzoek om de grenzen van traditionele lasertherapie te overwinnen en tegelijkertijd de voordelen van laag en hoog vermogen te benutten door middel van een gepatenteerde kwaliteitsimpuls (ASA laser, z.d.).

De voordelen?

  • Gelijktijdige actie van pulsen
  • Snelle hersteltijden
  • Geen bijwerkingen

Door een robot gestuurde laser kun je de behandeling uitvoeren op afstand. De laser doet de behandeling en je hoeft dus niet aan de patiënt te komen. Zeker in tijden van Covid is dit heel fijn en belangrijk.

Onderscheidenheid in de markt

Op het moment van schrijven mogen wij vier fysiotherapiepraktijken bedienen met ons laserapparatuur. Door het gebruiksgemak en de snelheid van herstel van patiënten steekt ASA laser Nederland met hun unieke behandeling boven het maaiveld uit. Het doel van elke fysiotherapie is het voorkomen, verhelpen of verminderen van lichamelijke klachten, om de patiënt hiermee aangenamer door het leven te laten gaan. Denk bijvoorbeeld aan chronische pijn of artrose. Met onze behandelingen kun je echt iets speciaals betekenen voor de patiënt.

Door de MLS techniek kun je veilig werken. Waar sommige laserapparatuur de nodige verbranding/schade kan creëren is dit bij deze techniek niet het geval. Thermische schade is hiermee verleden tijd.

Daarnaast is het belangrijk om kennis over te dragen. Om fysiotherapeuten kennis te laten maken met deze vorm van lasertherapie, leveren wij trainingen. Door educatief te blijven handelen, zijn wij van mening dat therapeutische resultaten voortdurend verbeteren. En dat vinden we belangrijk. Kwaliteit leveren aan de markt, zodat zij dit weer kunnen leveren aan de patiënten.

Net als Refyzzius, staat ASA laser Nederland voor duurzaamheid. ‘’Refyzzius vertaalt dit ontzettend mooi door behandelbanken niet gelijk weg te gooien. Wij vertalen dit door de kwaliteit van de laserapparatuur. Sommige apparatuur is veel sneller versleten, waardoor je sneller een nieuwe moet kopen. Ons apparatuur gaat lang mee, waardoor nieuwkoop minder snel noodzakelijk is’’.

Bianca: ‘’ik hoop dat we samen echt kunnen laten zien wat de meerwaarde is van onze producten. En aan de samenwerking tussen Refyzzius en ASA laser Nederland zal het niet liggen. Het is altijd gezellig, of het nu een kop koffie drinken is of zakelijke besprekingen’’.

 

Leraren en studenten liepen ontzettend enthousiast langs toen we daar aan het werk waren
Reinigen van de bekleding moeilijk?
Back To Top
×Close search
Zoeken
× Hoe kan ik u helpen