Ga naar hoofdinhoud

Behandelbank herbekleden

Wilt u graag uw behandelbank herbekleden en zoekt u daarvoor een specialist? Bij Refyzzius bent u verzekerd van een deskundige aanpak en een uitstekende kwaliteit. Wij zijn gespecialiseerd in herstoffering binnen de gezondheidszorg en de revalidatiebranche. Als deskundige partij in restauratie weten wij exact aan welke eisen uw behandelbank, onderzoekstafel of massagebank moet voldoen en welke materialen daarvoor nodig zijn. Een niet-gespecialiseerde stoffeerder kent vaak de juiste bevestigingsmethoden niet voor professionele apparatuur. Met alle gevolgen van dien.

Refyzzius – specialist in behandelbank herbekleden

Als specialist in het restaureren van behandelbanken en vergelijkbare apparatuur werken we voor gezondheidscentra, ziekenhuizen en privéklinieken. Ook praktijken en zelfstandig ondernemers maken veel gebruik van onze diensten. Onze klanten zijn o.a. manueel therapeuten, osteopaten, chiropractors, fysiotherapeuten en masseurs. We stofferen behandelbanken, onderzoekstafels, krachtapparatuur, oefenmateriaal en krukjes. Dat maakt ons uniek in Nederland, maar bovenal zeer deskundig.

Wilt u uw behandelbank laten herbekleden?

Laat dat dan verzorgen door een specialist. We bekleden banken van Gymna, Novak, Bobath, Enraf-Noniius, Paramedi en Wesseling ecoline. Wij kunnen de nieuwe bekleding leveren in iedere gewenste kleur en werken alleen met de sterkste materialen. Ook geven wij u tips voor het noodzakelijke onderhoud. Heeft u meerdere behandelbanken die u wilt laten herbekleden? Dan kunnen we uw banken of onderzoekstafels tevens laten voorzien van een logo. Natuurlijk kunt u bij het opnieuw laten stofferen ook kiezen voor een bekleding in de kleur van uw logo of huisstijl.

De voordelen van herstofferen door Refyzzius

 • Eenvoudig online geregeld
 • Gespecialiseerde vakmensen
 • Sterke kwaliteit bekleding
 • Vervangende banken en steunen
 • Deskundig advies in materiaal en onderhoud
 • Gratis ophalen en afleveren
 • Demontage en montage van onderdelen
 • Snelle levering: binnen 5 tot 10 werkdagen
 • Goede communicatie
 • Duidelijke planning
 • Geen voorrijkosten
Behandelbank herbekleden
Behandelbank herbekleden

Hoe gaan wij te werk?

Wij weten als geen ander dat u uw behandelbank, onderzoekstafel, massagetafel of behandelstoel dagelijks gebruikt. Daarmee is hij niet alleen gevoelig voor slijtage, maar bovenal onmisbaar. Om deze reden bieden wij u een vervangend exemplaar als u ons uw apparaat, bank of tafel laat restaureren. Wij nemen u bovendien alle zorg uit handen. We komen de te behandelen onderdelen demonteren, nemen mee wat we moeten herstofferen, zorgen voor een prachtige nieuwe bekleding, brengen alles weer terug en monteren het direct op uw behandelstoel, -tafel of -bank.

Kosten behandelbank herbekleden

Is uw behandelbank of onderzoektafel aan een nieuwe bekleding toe? Dan komen we graag bij u langs en bekijken we direct wat wij voor u kunnen betekenen. We repareren of herstofferen alleen dat wat nodig is en werken zo duurzaam mogelijk. Natuurlijk zijn de kosten voor het herbekleden afhankelijk van uw wensen. Wilt u speciale stiknaden, extra stevig bekledingsmateriaal of een topmatras die uw bank in de toekomst beschermt? Dat bepaalt allemaal de prijs, net zoals het aantal te stofferen onderdelen. Wilt u meer weten? Bekijk dan snel onze berekenmodule en prijzenvoorbeelden.

Laat uw bank of tafel restaureren door een specialist

Wilt u meer weten over onze professionele diensten? Lees dan meer over onze werkwijze of informeer u over onze manier van herstofferen. Wilt u graag een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op.

Back To Top
×Close search
Zoeken

VAKANTIE SLUITING

Van vrijdag 19 juli tot en met vrijdag 9 augustus 2024 sluiten we voor even de deuren om van de zon te gaan genieten. Uiteraard kunt u ons altijd een e-mail sturen en dan komen we er na onze vakantie op terug.

Bestellingen van reinigings- en desinfectiemiddelen worden na donderdag 11 juli 2024 niet meer verstuurd. Na onze vakantie worden de bestellingen weer verzonden.

Fijne vakantie!

Wij wensen iedereen een hele fijne zomer!

 Met vriendelijke groet,
Team Refyzzius

× Hoe kan ik u helpen