Ga naar hoofdinhoud

Behandelbank herstofferen

Uw behandelbank herstofferen? Een goed idee, zeker als u dat door een professioneel bedrijf laat doen met ervaring in de gezondheidszorg. Een behandelbank stofferen is niet iets dat iedere restaurateur kan. Het vereist speciale technieken en een kennis waar niet iedere meubelstoffeerder over beschikt. Refyzzius is gespecialiseerd in het herstofferen van behandelbanken en onderzoeksstoelen. Wij weten exact wat er nodig is voor een behandelbank die jarenlang mee dient te gaan. Of het nu gaat om materialen of bevestigingstechnieken, onderhoud of slijtage door veelvuldig gebruik, wij geven u graag een deskundig advies.

Behandelbank herstofferen
Behandelbank herstofferen

Refyzzius, specialist in herstoffering

Refyzzius is gespecialiseerd in herstoffering binnen de gezondheidszorg en de revalidatiebranche. Dat maakt ons uniek in Nederland, maar vooral heel deskundig. We restaureren onderzoekstafels, krachtapparatuur, behandelbanken, oefenmateriaal en krukjes voor ziekenhuizen, privéklinieken en gezondheidscentra. Uiteraard werken we ook met en voor diverse praktijken en zelfstandig ondernemers. Fysiotherapeuten, chiropractors, osteopaten, manueel therapeuten, masseurs, allemaal behoren ze tot onze klantenkring. Ook u helpen wij graag.

Laat ook uw behandelbank herstofferen

Heeft u een behandelbank of onderzoekstafel die onderhevig is aan slijtage? Zijn er stoffen onderdelen gescheurd van uw krachtapparatuur? Wat uw klacht ook is, wij helpen u graag met een mooie nieuwe bekleding. We herstofferen behandelbanken en onderzoekstafels van Gymna, Novak, Bobath, Enraf-Noniius, Paramedi en Wesseling ecoline. U kunt kiezen uit diverse kleuren bekleding en verschillende soorten materiaal. Indien u meerdere behandelbanken laat stofferen kunt u zelfs kiezen voor het bedrukken van uw logo.

De voordelen van herstofferen door Refyzzius

 • Eenvoudig online geregeld
 • Gespecialiseerde vakmensen
 • Sterke kwaliteit bekleding
  Vervangende banken en steunen
 • Deskundig advies in materiaal en onderhoud
 • Gratis ophalen en afleveren
 • Demontage en montage van onderdelen
 • Snelle levering: binnen 5 tot 10 werkdagen
 • Goede communicatie
 • Duidelijke planning
 • Geen voorrijkosten

Hoe werken wij?

Als specialist in het herstofferen van apparatuur in de gezondheidszorg weten wij als geen ander hoe belangrijk een behandelbank of onderzoekstafel is. Omdat u deze geen dag kunt missen bij het uitoefenen van uw beroep zorgen wij er dan ook voor dat u tijdelijk een vervangende behandeltafel ontvangt. Gaan wij voor u aan de slag, dan zorgen wij tevens voor demontage en montage van de te repareren en bekleden onderdelen. Wij halen uw onderdelen op en brengen ze terug, we werken niet op locatie. Wij beschikken over onze eigen werkplaats met een uitgebreide voorraad en diverse onderdelen.

De kosten van een behandelbank herstofferen

Is uw behandelbank toe aan een nieuwe bekleding? Laat hem dan restaureren in een kleur die past bij uw interieur, huisstijl of logo. Wilt u meer weten over de kosten van het stofferen van uw behandelbank? Bekijk dan onze berekenmodule en prijzenvoorbeelden. De prijs is altijd afhankelijk van het gekozen materiaal, de soort stiknaad en het al dan niet afnemen van een extra topmatras. Natuurlijk worden de kosten ook bepaald door het aantal te restaureren onderdelen.

Professionele restauratie van uw behandelbank

Wilt u meer weten over onze diensten? Bekijk dan alle informatie over herstofferen en lees meer over onze werkwijze. Wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op.

Back To Top
×Close search
Zoeken
× Hoe kan ik u helpen