Ga naar hoofdinhoud

Behandelbank opnieuw bekleden door Refyzzius

Wilt u uw onderzoekstafel of behandelbank opnieuw bekleden? Laat dat dan doen door een specialist. Niet iedere stoffeerder weet hoe hij professionele apparatuur op de juiste manier en met de juiste bekleding moet stofferen. Dat vereist speciale technieken en hoogwaardige materialen die geschikt zijn voor veelvuldig gebruik. Refyzzius is gespecialiseerd in het herstofferen van behandelbanken. Wij stofferen uitsluitend voor de gezondheidszorg en de revalidatiebranche en zijn op de hoogte van de vereisten voor specifieke apparatuur.

Refyzzius, specialist in herstoffering

Heeft u een behandelbank of onderzoekstafel die toe is aan reparatie en een nieuwe bekleding? Dan bekleden wij die graag weer als nieuw. Wij zijn gespecialiseerd in het herstofferen van diverse apparaten, behandelbanken en onderzoekstafels, oefenmateriaal en krukjes in de zorgsector en werken samen met ziekenhuizen, privéklinieken en gezondheidscentra. Onze klantenkring bestaat o.a. uit manueel therapeuten, fysiotherapeuten, osteopaten, chiropractors en masseurs. Ook u helpen wij graag met een professionele stoffering.

Is uw behandelbank toe aan een opknapbeurt?

Wij zorgen er voor dat hij er weer uitziet als nieuw. We werken alleen met de sterkste materialen en kunnen uw nieuwe bekleding leveren in elke gewenste kleur. Zo heeft u al snel een apparaat dat een echte eyecatcher is voor uw praktijk. Heeft u meerdere behandelbanken die opnieuw bekleed moet worden? Dan kunt u tevens uw logo erop laten aanbrengen. We herstofferen behandelbanken van Gymna, Novak, Bobath, Enraf-Noniius, Paramedi en Wesseling ecoline.

De voordelen van stoffering door Refyzzius

 • Eenvoudig online geregeld
 • Gespecialiseerde vakmensen
 • Sterke kwaliteit bekleding
  Vervangende banken en steunen
 • Deskundig advies in materiaal en onderhoud
 • Gratis ophalen en afleveren
 • Demontage en montage van onderdelen
 • Snelle levering: binnen 5 tot 10 werkdagen
 • Goede communicatie
 • Duidelijke planning
 • Geen voorrijkosten
Behandelbank opnieuw bekleden
Behandelbank opnieuw bekleden

Hoe werken wij?

Heeft u een massagebank, behandelstoel, onderzoekstafel of een andere bank die toe is aan reparatie of een nieuwe bekleding? Dan helpen wij u graag. Omdat wij weten dat uw behandelbank onmisbaar is bij het uitvoeren van uw beroep zorgen wij er voor dat u een vervangende behandelbank of hoofdsteun krijgt. Vervolgens demonteren wij de op te knappen onderdelen, nemen ze mee naar onze werkplaats en zorgen er voor dat ze er weer uit zien als nieuw. Zodra we klaar zijn leveren we ze niet alleen af, maar monteren we ze ook weer op uw behandelbank. Zo wordt u volledig ontzorgd tegen een zeer betaalbare prijs.

Behandelbank opnieuw bekleden – de kosten

Wilt u weten wat de kosten zijn voor het opnieuw laten bekleden van uw behandelbank? Bekijk dan snel onze berekenmodule en de prijzenvoorbeelden. Wij repareren en herstofferen alleen dat wat echt nodig is en proberen zo duurzaam mogelijk te werken. De kosten van restauratie zijn afhankelijk van het gekozen materiaal, het soort stiknaad waar u voor kiest en of u al dan niet een topmatras wilt bijbestellen. Natuurlijk wordt de prijs ook bepaald door het aantal onderdelen dat u laat herbekleden.

Professionele restauratie van uw behandelbank

Wilt u meer weten over onze professionele diensten? Bekijk dan alle informatie over herstofferen en lees meer over onze werkwijze. Wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op.

Heeft u gevonden wat u zocht?

Vul uw zoekopdracht hieronder in.

U mag ons ook altijd bellen op 040 340 00 91 of mailen naar info@refyzzius.nl.

Herstofferen? Neem contact op of vraag een offerte aan

Back To Top
×Close search
Zoeken

VAKANTIE SLUITING

Van vrijdag 19 juli tot en met vrijdag 9 augustus 2024 sluiten we voor even de deuren om van de zon te gaan genieten. Uiteraard kunt u ons altijd een e-mail sturen en dan komen we er na onze vakantie op terug.

Bestellingen van reinigings- en desinfectiemiddelen worden na donderdag 11 juli 2024 niet meer verstuurd. Na onze vakantie worden de bestellingen weer verzonden.

Fijne vakantie!

Wij wensen iedereen een hele fijne zomer!

 Met vriendelijke groet,
Team Refyzzius

× Hoe kan ik u helpen