Ga naar hoofdinhoud

Behandelbank stofferen

Een behandelbank stofferen is een goede manier om een verouderde behandelbank weer volledig in een nieuw jasje te steken. Als u voor herbekleden kiest, wilt u echter wel dat dat op een professionele manier gebeurt. Alleen door te kiezen voor een professionele stoffeerder kunt u weer jaren zonder problemen profiteren van uw nieuw aangeklede behandelbank. Refyzzius is gespecialiseerd in het repareren en herbekleden van behandeltafels en onderzoeksstoelen binnen de gezondheidszorg en revalidatiebranche. Daardoor ontvangt u gegarandeerd kwaliteit die jarenlang meegaat.

Behandelbank herstofferen
Behandelbank herstofferen

Refyzzius, specialist in herstoffering binnen de gezondheidszorg

Als specialist in het herbekleden van behandeltafels weten wij als geen ander wat de vereisten zijn voor een goede behandeltafel. We kennen de omstandigheden waarin ze gebruikt worden, weten welk materiaal het meest geschikt is voor bekleding en kennen het belang van het permanent beschikbaar hebben van goede apparatuur. Wilt u ook uw behandeltafel of onderzoeksstoel opnieuw laten bekleden en eventueel laten repareren? Dan zorgen wij voor een uitstekende kwaliteit, in de kleur die u wenst of die past bij uw huisstijl of logo. Laat u meerdere apparaten restaureren? Dan kunt u zelfs kiezen voor bedrukking met een logo.

Voor wie werken wij?

Als stofferingsspecialist werken wij voor diverse specialisten in gezondheidscentra, ziekenhuizen en privéklinieken, maar ook voor zelfstandig ondernemers en praktijken. Onze klanten zijn chiropractors en osteopaten, fysiotherapeuten, manueel therapeuten, masseurs en vele andere professionals. Wilt u ook uw behandelbank stofferen en kiest u het liefst iemand met ervaring en een deskundige aanpak? Wij helpen u graag aan een nieuwe bekleding. We herstofferen banken van diverse merken, zoals Gymna, Novak, Bobath, Enraf-Noniius, Paramedi en Wesseling ecoline.

De voordelen van herstofferen door Refyzzius

 • Eenvoudig online geregeld
 • Gespecialiseerde vakmensen
 • Sterke kwaliteit bekleding
 • Vervangende banken en steunen
 • Deskundig advies in materiaal en onderhoud
 • Gratis ophalen en afleveren
 • Demontage en montage van onderdelen
 • Snelle levering: binnen 5 tot 10 werkdagen
 • Goede communicatie
 • Duidelijke planning
 • Geen voorrijkosten

Wat is onze werkwijze?

Als u dagelijks uw behandelbank of onderzoeksstoel gebruikt voor het uitoefenen van uw beroep weet u als geen ander dat deze onmisbaar is. Toch is hij onderhevig aan slijtage. Wilt u hem laten restaureren, dan bent u hem vaak een tijd kwijt. Bij Refyzzius heeft u daarover echter geen zorgen. Wij regelen een vervangende behandelbank, zodat u gewoon uw werk kunt blijven doen. Daarnaast zorgen we voor demontage van de te repareren en stofferen onderdelen en nemen die mee naar onze werkplaats. Hebben we de werkzaamheden afgerond? Dan komen wij de onderdelen netjes retour brengen en monteren wij ze op hun plek. Op deze manier ontzorgen wij u optimaal.

Kosten behandelbank stofferen

Wilt u weten wat de kosten zijn voor het herstofferen van uw behandelbank? Bekijk dan snel onze berekenmodule en prijzenvoorbeelden. De prijzen voor het opnieuw bekleden van uw onderzoekstafel of behandelbank zijn afhankelijk van vele factoren, zoals gekozen materiaal, aantal onderdelen, soort stiknaad en het wel of niet kiezen voor een beschermende topmatras.

Uw behandelbank stofferen, een goed idee

Wilt u meer weten over onze professionele diensten? Lees dan meer over onze werkwijze of informeer u over onze manier van herstofferen. Wilt u graag een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op.

Back To Top
×Close search
Zoeken
× Hoe kan ik u helpen