Ga naar hoofdinhoud

Behandelbank zo goed als nieuw

Een tweedehands behandelbank in uw fysiopraktijk, zo goed als nieuw? U kunt ook uw huidige behandelbank laten herstofferen door een professioneel bedrijf met ervaring in de gezondheidszorg. Niet iedere restaurateur kan een behandelbank stofferen. Dat vereist kennis en een speciale techniek die niet iedere meubelstoffeerder beheerst. Refyzzius is een specialist in het stofferen van behandelbanken. Wij weten precies wat er nodig is voor een behandelbank die jarenlang mee moet gaan. We geven u graag een deskundig advies over slijtage, onderhoud, bevestigingstechnieken en materialen en komen graag langs op uw locatie.

Refyzzius is gespecialiseerd in herbekleden

Refyzzius is specialist in herbekleding binnen de gezondheidszorg en fysiopraktijken. Wij zijn uniek in Nederland, maar vooral heel deskundig. We herstofferen krachtapparatuur, onderzoekstafels, behandelbanken, krukjes en oefenmateriaal. Dat doen we voor ziekenhuizen, privéklinieken en gezondheidscentra, maar ook voor kleinere praktijken en zelfstandig ondernemers. Onze klantenkring bestaat o.a. uit fysiotherapeuten, osteopaten, chiropractors, manueel therapeuten, massagetherapeuten en masseurs. Ook u helpen we graag.

Uw behandelbank zo goed als nieuw met herbleden

Heeft u een behandelbank die onderhevig is aan slijtage? Heeft u last van scheuren in de bekleding en gaat dat ten koste van de hygiène? Wat uw klacht ook is, wij verzorgen graag een geheel nieuwe stoffering. We bekleden behandelbanken van diverse merken, zoals Gymna, Novak, Bobath, Enraf-Noniius, Paramedi en Wesseling ecoline. Daarvoor kunt u kiezen uit verschillende kleuren bekleding en diverse soorten materiaal. Wilt u meerdere massagebanken laten stofferen? Dan kunt u zelfs kiezen voor het laten aanbrengen van een logo.

Behandelbank zo goed als nieuw
Behandelbank zo goed als nieuw

De voordelen van herstofferen door Refyzzius

 • Eenvoudig online geregeld
 • Gespecialiseerde vakmensen
 • Sterke kwaliteit bekleding
 • Vervangende banken en steunen
 • Deskundig advies in materiaal en onderhoud
 • Gratis ophalen en afleveren
 • Demontage en montage van onderdelen
 • Snelle levering: binnen 5 tot 10 werkdagen
 • Goede communicatie
 • Duidelijke planning
 • Geen voorrijkosten

Hoe gaan wij te werk om uw behandelbank zo goed als nieuw te krijgen?

Als specialist in het herbekleden van behandelbanken en andere apparatuur in de gezondheidszorg weten we hoe belangrijk uw behandelbank is. Omdat u deze geen dag kunt missen bij het uitoefenen van uw beroep zorgen wij er daarom voor dat u tijdelijk een vervangende behandelbank krijgt. Wij ontzorgen u bovendien optimaal: we zorgen voor demontage en montage en halen en brengen de te stofferen onderdelen. We werken niet op locatie, maar beschikken over een eigen werkplaats met een ruime voorraad en diverse onderdelen. Bekijk ook onze instructie video’s op het Youtube kanaal van Refyzzius.

Behandelbank zo goed als nieuw en wat zijn de kosten?

Is uw behandelbank toe aan een nieuwe bekleding? Laat hem dan herbekleden in een kleur die past bij uw huisstijl, logo of interieur. Laat hem dan herbekleden in een kleur die past bij uw huisstijl, logo of interieur. Bekijk dan snel onze berekenmodule en de prijzenvoorbeelden. Wij repareren en herstofferen alleen dat wat echt nodig is en proberen zo duurzaam mogelijk te werken. De kosten van restauratie zijn afhankelijk van het gekozen materiaal, het soort stiknaad waar u voor kiest en of u al dan niet een topmatras wilt bijbestellen. Natuurlijk wordt de prijs ook bepaald door het aantal onderdelen dat u laat opnieuw bekleden.

Professionele restauratie van uw behandelbank

Wilt u meer weten over onze professionele diensten? Bekijk dan alle informatie over herstofferen en lees meer over onze werkwijze. Wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op.

Back To Top
×Close search
Zoeken
× Hoe kan ik u helpen