Ga naar hoofdinhoud

Behandelstoelen voorzien van nieuwe bekleding

Een behandelstoel voorzien van nieuwe bekleding is een duurzame manier om een behandelstoel die slijtage vertoont er weer als nieuw uit te laten zien. Kiest u voor het herbekleden van uw behandelstoel, dan wilt u natuurlijk wel dat dat op een professionele wijze gebeurt. Kies daarom voor een professionele stoffeerder met kennis van zaken en u profiteert weer jarenlang van uw behandelstoel met een geheel nieuw uiterlijk. Kies daarom voor Refyzzius. Wij zijn specialist in reparatie en in het voorzien van nieuwe bekleding op o.a. behandelstoelen, behandelbanken en massagebanken. We werken ook voor de gezondheidszorg en de revalidatiebranche.

behandelstoel voorzien van nieuwe bekleding
behandelstoel voorzien van nieuwe bekleding

Refyzzius, specialist in het herbekleden van behandelstoelen

Als specialist in het voorzien van nieuwe bekleding op behandelstoelen weten we precies wat er nodig is voor het op een goede manier stofferen van een behandelstoel. We kennen de materialen die het meest geschikt zijn voor het bekleden en we kennen uiteraard de omstandigheden waarin ze worden gebruikt. Als u uw behandelstoel opnieuw wilt laten bekleden en repareren, dan zorgen wij voor een uitstekende kwaliteit. We gebruiken hoogwaardige materialen en vanzelfsprekend kunt u kiezen voor een kleur die past bij uw interieur, uw huisstijl of uw logo.

Hoe gaan wij te werk?

In uw kapperszaak worden uw kapperstoelen intensief, dan is het duidelijk dat deze stoelen onmisbaar zijn. Wellicht denkt u dat u uw werkzaamheden een tijd niet kunt uitvoeren als u de stoelen moet missen tijdens het voorzien van nieuwe bekleding. Niets is echter minder waar. Als wij uw stoelen restaureren zorgen wij ervoor dat u deze zo kort mogelijk hoeft te missen. Bovendien ontzorgen wij u volledig: wij halen en brengen uw stoelen en demonteren en monteren bovendien alle onderdelen die vervangen moeten worden.

De voordelen van het voorzien van nieuwe bekleding op uw behandelstoelen door Refyzzius

  • Eenvoudig geregeld
  • Gespecialiseerde vakmensen
  • Sterke kwaliteit bekleding
  • Deskundig advies in materiaal en onderhoud
  • Gratis ophalen en afleveren
  • Demontage en montage van onderdelen
  • Snelle levering
  • Goede communicatie
  • Duidelijke planning
  • Geen voorrijkosten

Voor wie werken wij?

Als gespecialiseerd bedrijf in het voorzien van nieuwe bekleding werken wij voor kapperszaken, diverse specialisten in privéklinieken, ziekenhuizen en gezondheidscentra. Ook voorzien we behandelbanken van nieuwe bekleding voor praktijken en zelfstandig ondernemers. Tot onze klanten behoren kappers, schoonheidsspecialisten, chiropractors, osteopaten, fysiotherapeuten, manueel therapeuten en natuurlijk massagetherapeuten en masseurs. Wilt u ook uw behandelbank laten herbekleden en kiest u het liefst een specialist met ervaring die houdt van een deskundige aanpak? Dan helpen wij u graag met een nieuwe bekleding. We stofferen diverse merken behandelbanken, -stoelen en -tafels, zoals Gymna, Novak, Bobath, Enraf-Noniius, Paramedi en Wesseling ecoline.

Kosten voor het herbekleden van behandelstoelen

Wilt u meer informatie over de kosten voor het voorzien van nieuwe bekleding van uw behandelbank? Bekijk dan snel onze prijzenvoorbeelden en berekenmodule. De kosten zijn o.a. afhankelijk van uw wensen, het aantal te bekleden stoelen en of de stoelen al dan niet voorzien mogen worden van nieuw schuim.

Uw behandelstoelen voorzien van nieuwe bekleding, een goed idee

Wilt u meer weten over onze professionele diensten? Leer dan meer over het herstofferen en onze werkwijze. Wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op.

Back To Top
×Close search
Zoeken
× Hoe kan ik u helpen