Ga naar hoofdinhoud

Behandeltafel fysiotherapiepraktijk herstofferen

Laat de behandeltafel in uw fysiotherapiepraktijk herstofferen. U kunt uw huidige behandeltafel laten herstofferen door een professioneel bedrijf met ervaring in de fysiotherapie sector. Niet iedere restaurateur kan een behandeltafel herstofferen. Dat vereist kennis en een speciale techniek die niet iedere meubelstoffeerder beheerst. Refyzzius is een specialist in het herstofferen en onderhouden van behandeltafels in fysiotherapiepraktijken. Wij weten precies wat er nodig is voor een behandelbank die jarenlang mee moet gaan. We geven u graag een deskundig advies over slijtage, onderhoud, bevestigingstechnieken en materialen en komen graag langs op uw locatie.

Behandeltafel fysiotherapiepraktijk herstofferen
Behandeltafel fysiotherapiepraktijk herstofferen

Refyzzius is gespecialiseerd in het herstofferen van behandeltafels bij fysiotherapiepraktijken

Refyzzius is specialist in het herstofferen en reparatie binnen de fysiotherapiepraktijken. Wij zijn uniek in Nederland, maar vooral heel deskundig. We repareren, onderhouden en herstofferen krachtapparatuur, onderzoekstafels, behandelbanken, krukjes en oefenmateriaal. Dat doen we voor ziekenhuizen, privéklinieken en gezondheidscentra, maar ook voor kleinere praktijken en zelfstandig ondernemers. Onze klantenkring bestaat o.a. uit fysiotherapeuten, osteopaten, chiropractors, manueel therapeuten, massagetherapeuten en masseurs. Ook bij uw praktijk helpen we u graag.

Herstofferen behandeltafel fysiotherapiepraktijk

Heeft u binnen uw fysiotherapiepraktijk een behandeltafel die onderhevig is aan slijtage? Heeft u last van scheuren in de bekleding en gaat dat ten koste van de hygiëne? Wat uw klacht ook is, wij verzorgen graag een geheel nieuwe herstoffering. We bekleden behandelbanken van diverse merken, zoals Gymna, Novak, Bobath, Enraf-Noniius, Paramedi en Wesseling ecoline. Daarvoor kunt u kiezen uit verschillende kleuren bekleding en diverse soorten materiaal. Wilt u meerdere massagebanken laten stofferen? Dan kunt u zelfs kiezen voor het laten aanbrengen van een logo.

De voordelen van herstofferen door Refyzzius

 • Eenvoudig online geregeld
 • Gespecialiseerde vakmensen
 • Sterke kwaliteit bekleding
 • Vervangende banken en steunen
 • Deskundig advies in materiaal en onderhoud
 • Gratis ophalen en afleveren
 • Demontage en montage van onderdelen
 • Snelle levering: binnen 5 tot 10 werkdagen
 • Goede communicatie
 • Duidelijke planning
 • Geen voorrijkosten

Hoe gaan wij te werk?

Als specialist in het onderhouden, repareren en bekleden van behandelbanken en andere apparatuur in gezondheidscentra weten we hoe belangrijk uw behandeltafel is. Omdat u deze geen dag kunt missen bij het uitoefenen van uw beroep zorgen wij er daarom voor dat u tijdelijk een vervangende behandeltafel krijgt. Wij ontzorgen u bovendien optimaal: we zorgen voor demontage en montage en halen en brengen de te stofferen onderdelen. We werken niet op locatie, maar beschikken over een eigen werkplaats met een ruime voorraad en diverse onderdelen.

Kosten van het herstofferen van een behandeltafel in uw fysiotherapiepraktijk

Is de behandeltafel in de praktijk waar u werkt toe aan een nieuwe bekleding? Laat hem dan repareren en onderhouden in een kleur die past bij uw huisstijl, logo of interieur. Bekijk dan snel onze berekenmodule en de prijzenvoorbeelden. Wij repareren en herstofferen alleen dat wat echt nodig is en proberen zo duurzaam mogelijk te werken. De kosten van restauratie zijn afhankelijk van het gekozen materiaal, het soort stiknaad waar u voor kiest en of u al dan niet een topmatras wilt bijbestellen. Natuurlijk wordt de prijs ook bepaald door het aantal onderdelen dat u laat opnieuw bekleden.

Professionele de behandeltafel van uw fysiotherapiepraktijk laten onderhouden

Wilt u meer weten over onze professionele diensten? Bekijk dan alle informatie over het opnieuw laten bekleden van uw behandeltafel en lees meer over onze werkwijze. Wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op.

Back To Top
×Close search
Zoeken
× Hoe kan ik u helpen