skip to Main Content

Het juiste desinfectiemiddel voor uw behandelbank.
Gratis bij uw eerste bestelling

BESTELFORMULIER reinigings- en desinfectieproducten

Voor het bestellen van reinigings- en desinfectieproducten kunt u onderstaand formulier invullen.

Bij bestelling van minimaal 6 producten nemen wij de verzendkosten voor onze rekening.

Mikrozid® sensitive wipes van Schülke & Mayr bus met 200 stuks voor €11,55 excl. BTW, €13,98 incl. BTW Mikrozid® Sensitives wipes In de busverpakking zijn tijdelijk niet op voorraad. Bij interesse kunt u hier wel alvast uw bestelling plaatsen.
Mikrozid® sensitive wipes van Schülke & Mayr refills (navulverpakking voor de bus) met 200 wipes voor €10,40 excl. BTW, €12,58 incl. BTW
Mikrozid® universal wipes van Schülke & Mayr softpack met 100 stuks voor €8,75 excl. BTW, €10,59 incl. BTW. De tijdelijke prijzen voor de Mikrozid® universal wipes zijn €10,06 excl. BTW (€12,18 incl. BTW).*
Cleaner 500 van Serge Ferrari flacon van 500 ml voor €19,95 excl. BTW, €24,14 incl. BTW
2 Microvezeldoeken met een flacon voor €12,35 excl. BTW, €14,95 incl. BTW

*Voor Mikrozid® universal wipes geldt dat door de situatie met het Corona virus de kosten van grondstofprijzen voor alcoholen enorm zijn gestegen. Om deze reden heeft onze leverancier toeslag op alcoholhoudende producten moeten toepassen. De prijzen zelf worden niet gewijzigd, zodat wij direct terug kunnen stappen als de situatie normaliseert.
(Alle velden zijn verplicht)

Ja, ik meld mij aan voor de nieuwsbrief

Ja, ik ga akkoord met de Cookie- en privacyverklaring.

Met het verzenden van uw bestelling, sturen wij u een factuur per e-mail.

Bovenstaande gegevens worden door Refyzzius uitsluitend gebruikt om uw bestelling op te nemen. Wij zullen uw gegevens op geen enkele manier met derden delen. Voor meer informatie kunt u onze Cookie- en privacyverklaring nalezen.

Poster instructie

Hieronder kunt u poster instructies downloaden voor het gebruik van Mikrozid® Sensitive wipes en Mikrozid® Universal wipes.

Back To Top
×Close search
Zoeken
× Hoe kan ik u helpen