skip to Main Content

Het juiste reinigings-en desinfectiemiddel voor uw behandelbank.
Gratis bij de eerste herbekleding van een behandelbank

Bestel uw reinigings- en desinfectieproducten

Voor het bestellen van reinigings- en desinfectieproducten kunt u onderstaand formulier invullen. Bij bestelling van minimaal 6 producten nemen wij de verzendkosten voor onze rekening. Bestellen en bezorgen is alleen mogelijk voor leveringen in Nederland.

  Reinigingsmiddel Refyzzius flacon met 500 ml voor €5,95 excl. BTW, €7,20 incl. BTW
  Desinfectiemiddel Refyzzius flacon met 500 ml voor €12,05 excl. BTW, €14,58 incl. BTW
  Mikrozid® sensitive wipes van Schülke & Mayr per doekje geschikt voor 0,5 m², bus met 200 stuks voor €11,84 excl. BTW, €14,33 incl. BTW.
  Mikrozid® sensitive wipes van Schülke & Mayr refills (navulverpakking voor de bus) met 200 wipes voor €10,66 excl. BTW, €12,90 incl. BTW
  Mikrozid® universal wipes premium van Schülke & Mayr per doekje 20 x 20 cm en geschikt voor 1 m², softpack met 100 stuks voor €8,97 excl. BTW, €10,85 incl. BTW.
  Mikrozid® universal wipes premium maxi van Schülke & Mayr per doekje 25 x 25 cm en geschikt voor 1,5 m², softpack met 80 stuks voor €9,69 excl. BTW, €11,72 incl. BTW.
  (Alle velden zijn verplicht)

  Ja, ik meld mij aan voor de nieuwsbrief

  Ja, ik ga akkoord met de Cookie- en privacyverklaring.

  Met het verzenden van uw bestelling, sturen wij u een factuur per e-mail.

  Bovenstaande gegevens worden door Refyzzius uitsluitend gebruikt om uw bestelling op te nemen. Wij zullen uw gegevens op geen enkele manier met derden delen. Voor meer informatie kunt u onze Cookie- en privacyverklaring nalezen.

  Poster instructie

  Hieronder kunt u de verschillende poster instructies downloaden voor gebruik.

  Back To Top
  ×Close search
  Zoeken

  Zomersluiting

  Van vrijdag 6 augustus tot en met vrijdag 27 augustus 2021 nemen wij even de tijd om op te laden. Bestellingen van reinigings- en desinfectiemiddelen zullen we in deze drie weken ook niet versturen.

  Wel zijn wij via ons algemeen nummer bereikbaar: 040-340 00 91. U kunt dan uw bericht achterlaten via onze telefoonservice. Uiteraard kunt u ons ook een mail sturen: info@refyzzius.nl. Uw vraag nemen we dan in de week van 30 augustus 2021 in behandeling.

  Tot onze vakantie gaan we uiteraard nog graag voor u aan de slag. En als de herbekleding niet meer voor 6 augustus as. geregeld kan worden, plannen we deze alvast voor na de vakantie. We horen graag van u!

  Met vriendelijke groet,
  Team Refyzzius

  team Refyzzius

  × Hoe kan ik u helpen