Ga naar hoofdinhoud

Blog

Bij ons draait alles om het helpen van onze klanten

We leven al lang niet meer in een maatschappij waar zakendoen enkel draait om winst maken. Bij ons draait het om één belangrijk aspect: het helpen van onze klanten. Zo vinden we het bij Refyzzius belangrijk om goed te luisteren naar de klant en altijd naar het juiste eindresultaat te werken. In onze branche betekent dit ook de juiste samenwerkingen aangaan. Zo ook met Electro Medico. Voor deze blog interviewden wij Robin Speet, mede-eigenaar van het bedrijf, over deze samenwerking. Lees je mee?

Een kijkje bij Electro Medico
Persoonlijke relaties
Samenwerking Refyzzius en Electro Medico
Hygiëne producten

Een kijkje bij Electro Medico

We spraken Robin op de Dag Van De Fysiotherapie en kregen al snel een kijkje in de keuken van dit prachtige bedrijf. Met meer dan 13,5 jaar ervaring begrijpt hij het belang van eerlijkheid, kwaliteit en klantgerichtheid als geen ander. ‘’Dagelijks ben ik bezig met nieuwe ideeën en concepten waar we naar toe willen als bedrijf, met als uitgangspunt het ondersteunen van fysiotherapiepraktijken’’. ‘’Bij ons gaat het namelijk niet alleen om het leveren van producten, zoals behandelbanken en andere praktijkbenodigheden’’. ‘’Het gaat voornamelijk om de volledige service die we kunnen bieden aan fysiotherapeuten’’, aldus Robin.  ‘’We begrijpen dat fysiotherapeuten vaak tegen verschillende uitdagingen aanlopen en we staan altijd klaar om te helpen. Onze klanten kunnen bellen wanneer er bijvoorbeeld iets stuk is en we zorgen ervoor dat het snel wordt opgelost. Dat is onderdeel van onze landelijke technische dienst voor onderhoud, reparatie en keuring’’.

Persoonlijke relaties

Net als Refyzzius, streeft Electro Medico naar persoonlijke relaties. ‘’Een band opbouwen met een klant zorgt uiteindelijk voor een langdurige relatie. Daarnaast zie je gelijk wat wel en wat niet werkt in de praktijk en dat is heel waardevol’’. Door persoonlijke relaties merk je ook dat je het vertrouwen van een klant opbouwt. Zeker wanneer het gaat om aanpassingsvermogen en flexibiliteit is het belangrijk dat je weet wie je aan de telefoon hebt. ‘’Uiteindelijk is het streven bij Electro Medico een goede balans tussen de webshop en fysieke klantrelaties’’.

Samenwerking Refyzzius en Electro Medico

Robin: ‘’We merkten op een gegeven moment dat producten met bekleding niet bestand zijn tegen allerlei desinfectiemiddelen. Materialen die ervoor ingezet werden zijn namelijk veel te agressief. Dat heeft ons doen beseffen dat we hiermee iets moesten doen’’. In een wereld waar veel producten gelijk weggegooid worden, is deze samenwerking van uiterste waarde. Zo gelooft Electro Medico ontzettend in hetgeen wat Refyzzius doet. Vooral het stukje duurzaamheid en dat producten niet per definitie weggegooid hoeven te worden. ‘’Zo zie je ook gelijk dat wij echt het beste met de klant voort hebben. Als we enkel kijken naar onze portemonnee, kunnen we namelijk het beste nieuwe behandelbanken verkopen’’. Robin: ‘’Wij staan voor eerlijk en transparantie. Ik geloof dat je andere moet behandelen zoals je zelf ook behandeld wilt worden. Een bedrijf als Refyzzius doet dit. En wij ook. De klant is uiteindelijk meer geholpen met deze samenwerking dan telkens maar nieuwe onderdelen te kopen’’.

Hygiëne producten

Naast dat we samen kijken naar de beste oplossing voor de klant, heeft Electro Medico sinds kort ook de hygiëne producten van Refyzzius in het assortiment. Het assortiment van Electro Medico bestaat uit onder andere massageolie, fitbanden, tape, behandeltafelpapier en meer. Robin: ‘’Ik weet dat wat Refyzzius doet, goed is. Daarom was ik geen seconde over dit product aan het twijfelen en hebben wij het opgenomen in ons assortiment’’. Naast hygiëneproducten heeft Electro Medico een uitgebreid assortiment voor de fysiotherapie. ‘’Inmiddels hebben we al meer dan 2000+ tevreden fysiotherapeuten verspreid over heel Nederland. En dat maakt ons stiekem best wel trots’’.  ‘’Hiermee zie je dat wij niet enkel producten verkopen, wij verkopen kennis en expertise’’.

Benieuwd hoe wij deze samenwerking voor jouw praktijk kunnen inzetten? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op en we helpen je graag verder.

Electro Medico
Electro Medico
Duurzame zorg binnen het Ikazia Ziekenhuis. Zo gaan zij te werk.
Onze materialen gegarandeerd vrij van ftalaten
Back To Top
×Close search
Zoeken

VAKANTIE SLUITING

Van vrijdag 19 juli tot en met vrijdag 9 augustus 2024 sluiten we voor even de deuren om van de zon te gaan genieten. Uiteraard kunt u ons altijd een e-mail sturen en dan komen we er na onze vakantie op terug.

Bestellingen van reinigings- en desinfectiemiddelen worden na donderdag 11 juli 2024 niet meer verstuurd. Na onze vakantie worden de bestellingen weer verzonden.

Fijne vakantie!

Wij wensen iedereen een hele fijne zomer!

 Met vriendelijke groet,
Team Refyzzius

× Hoe kan ik u helpen