skip to Main Content

Over ons

Bel mij terug

Aanmelden voor de NIEUWSBRIEF

Meld u aan voor onze online nieuwsbrief en u ontvangt informatie over de laatste ontwikkelingen en speciale aanbiedingen!

Blog

In onze blogs delen wij onze ervaringen over dagelijkse zaken als stofferingsbedrijf, ondernemer en werkgever.

Refyzzius Circulair

Hoe vergroot u de levensduur van uw behandelbank en zorgt u ervoor dat deze zo duurzaam mogelijk is? 3 tips! 

Bij Refyzzius vinden we duurzaamheid…

Lees meer...
Succesverhaal Fysioteam Baarle

Succesverhaal : Door ‘corona-poetsen’ je behandelbank versleten? Reinig juist of kies voor herbekleden

Milou Braspenning, fysiotherapeut bij Fysioteam…

Lees meer...
Succesverhaal Hans Van Heesch

Succesverhaal: Refyzzius denkt mee & doet wat ze belooft: ik voel me ontzorgd van A tot Z!

Fysiotherapie Petershofje in Tilburg heeft 8 fysiotherapeuten in dienst, met verschillende specialismen. Dat vraagt om goede behandelbanken! Hans van Heesch schakelde de hulp van Refyzzius in om alles te herbekleden.
Lees meer...
Refyzzius-Hygiene

De volgende stap in duurzaam ondernemen

Veel onderhoud- en reinigingsproducten zijn gevaarlijk voor mens, materiaal en milieu. Ze worden niet of nauwelijks afgebroken en zijn schadelijk bij inademen of contact met uw huid. Vanuit ons bedrijf willen wij naast het adviseren over de juiste producten voor de optimale hygiëne, ook een positieve bijdrage leveren aan het milieu en duurzaamheid.
Lees meer...

Horen, zien en zwijgen

Ken je het gezegde “Horen, zien en zwijgen? Wat durven we eigenlijk niet hardop te zeggen, willen we het liefst niet horen en waar sluiten we onze ogen voor? Wij hebben nooit heel hard “durven” roepen dat de behandelbank onderdeel is van de hygiëne in een praktijk. Dat is als prediken voor eigen parochie. Maar....
Lees meer...
SISU

Ik wens iedereen veel SISU

Hoewel ik me op en top Nederlands voel, liggen mijn roots toch ergens anders. Mijn moeder komt uit Finland en is prima in Nederland ingeburgerd. Maar sommige gewoontes en overtuigingen blijven.
Lees meer...

Wij willen werktijdverkorting voorkomen: 10% korting op alle herbekledingen

Wij zien om ons heen dat de één na de andere ondernemer genoodzaakt wordt om gebruik te maken van de werktijdverkorting. Hoewel dit een vangnet is die wij als ondernemer waarderen, willen er alles aan doen om dit te voorkomen.
Lees meer...

In de greep van het coronavirus

Het is 9 maart 2020 en heel de wereld lijkt wel in de greep van het coronavirus. Vreemd om te zien dat het leven in sommige delen van de wereld stil lijkt te staan: mensen mogen of durven niet meer de straat op, voorraden wc-papier en eten worden aangelegd en wij moeten met elkaar voorzichtig zijn om verdere verspreiding te voorkomen.
Lees meer...

Onderhoudsset

Natuurlijk komen wij graag in beeld als de bekleding van de behandelbank, kruk of fitnessapparatuur gescheurd, versleten of beschadigd is. Maar met het juiste onderhoud kan het vroegtijdig slijten van de bekleding voorkomen worden.
Lees meer...

Dag van de Fysiotherapie 2019

Komende zaterdag staan we weer op de Dag van de Fysiotherapeut (DvdF) in 1931 Congrescentrum in ‘s-Hertogenbosch. Voor ons de 3e keer dat we daar als “partner” ook bij zijn en ondertussen hebben wel zo onze draai gevonden.
Lees meer...
Sintactie Ledro4Life

Sintactie voor Ledro4Life

Amyotrofische Laterale Sclerose (ALS) is een ziekte waar helaas steeds meer mensen mee te maken krijgen. Met de diagnose van deze ziekte van het zenuwstelsel, is de levensverwachting van een
Lees meer...
Dreamteam Refyzzius

Dreamteam ReFyzzius

”Ik wens u veel personeel” is een uitspraak die ik ook in het verleden als HR-adviseur gebruikt heb in mijn promotie-uitingen. Wel had ik er dan nog het woordje “gemotiveerd” voor personeel gezet.
Lees meer...
Back To Top
×Close search
Zoeken
× Hoe kan ik u helpen