Ga naar hoofdinhoud

Over ons

Bel mij terug

Aanmelden voor de NIEUWSBRIEF

Meld u aan voor onze online nieuwsbrief en u ontvangt informatie over de laatste ontwikkelingen en speciale aanbiedingen!

Blog

In onze blogs delen wij onze ervaringen over dagelijkse zaken als stofferingsbedrijf, ondernemer en werkgever.

Electro Medico

Bij ons draait alles om het helpen van onze klanten

We leven al lang niet…

Lees meer...
Ikazia ziekenhuis

Duurzame zorg binnen het Ikazia Ziekenhuis. Zo gaan zij te werk.

De krantenkoppen staan er vol…

Lees meer...
Ondersteunende producten

Reinigen van de bekleding moeilijk?

Een poos geleden ben ik…

Lees meer...
ASA laser Nederland

ASA laser Nederland

Vanuit Refyzzius staan wij voor kwaliteit. Met zorg voor bedrijven en diens patiënten. Dat is de reden dat wij graag andere bedrijven in het zonnetje zetten, die dezelfde visie als ons nastreven. Zo ook ASA laser.
Lees meer...

Leraren en studenten liepen ontzettend enthousiast langs toen we daar aan het werk waren

Praktijklokalen zijn op veel hogescholen onmisbaar. Denk maar eens aan opleidingen als fysiotherapie, podotherapie, verloskundigen, of sport gerelateerde opleidingen. In praktijklokalen staan hulpmiddelen voor de opleiding om het beroep te kunnen beoefenen.
Lees meer...
Dag van de Fysiotherapeut 2022

Hebben wij jouw aandacht kunnen krijgen?

In de aanloop naar de DvdF2022 hebben we een prijsvraag uitgezet. De winnaar heeft een herbekleding van een behandelbank gewonnen. Susanne Maas van Meras Fysiotherapie was de gelukkige winnaar.
Lees meer...

Hee, wat een rot bericht. Maar we hebben ook goed nieuws!

Helaas ontkomen wij er net als de rest van de wereld niet aan de enorme prijsstijgingen. Hoewel wij het wel om ons heen zien gebeuren (en zelf ervaren) willen wij niet 1:1 alles doorbelasten naar onze klanten.
Lees meer...

Winactie: maak kans op herbekleding van je behandelbank

Op de DvdF2022 in ’s-Hertogenbosch verloten we een herbekleding van een behandelbank. Het mooie aan deze loting is, dat je niet naar ’s-Hertogenbosch hoeft te komen. Als je wel komt, reserveren we een tas voor je -met inhoud-. Een extra cadeau dus, met een aantal leuke en bruikbare items.
Lees meer...

Een aantal tips om bij herbekleding op te letten

Opnieuw stofferen is de meest duurzame en beste oplossing wanneer de bekleding van de behandelbank versleten is. Maar waar moet je op letten als je je bank opnieuw laat stofferen? We delen een aantal tips:
Lees meer...
Gun een behandelbank een tweede ronde. En win er één!

Gun een behandelbank een tweede ronde. En win er één!

Voor Heleen Kouwenhoven, practitioner van Body Stress Release Vechtstreek, hebben wij medio 2020 een tweedehands Enraf-Nonius behandelbank opnieuw mogen bekleden, want hoewel het onderstel heel wat jaren oud was, kan deze behandelbank nog makkelijk jaren mee.
Lees meer...
Vragen en antwoorden over hygiëne

Gebruik het juiste product op de juiste wijze

Een vervelend bij-effect van corona is dat veel behandelbanken gereinigd en gedesinfecteerd zijn met wat er voorhanden was. Juist omdat er een groot tekort was aan de juiste middelen. De gevolgen zijn dat bij zelfs relatief jonge banken de bekleding kapot gereinigd is en herbekleding noodzakelijk is.
Lees meer...
Refyzzius circulair

Hoe vergroot u de levensduur van uw behandelbank en zorgt u ervoor dat deze zo duurzaam mogelijk is? 3 tips! 

Bij Refyzzius vinden we duurzaamheid erg belangrijk. De doelstelling van de Nederlandse regering is namelijk dat we in 2050 100% economisch circulair zijn. In een circulaire economie bestaat geen afval meer.
Lees meer...
Back To Top
×Close search
Zoeken
× Hoe kan ik u helpen