skip to Main Content

Contact

Refyzzius

De Dieze 24F
5684 PT Best
Nederland

T +31 (0)40 340 00 91
E info@refyzzius.nl

Aanmelden voor de NIEUWSBRIEF

Meld u aan voor onze online nieuwsbrief en u ontvangt informatie over de laatste ontwikkelingen en speciale aanbiedingen!

Contact

Heeft u vragen over de herstoffering van uw behandelbank of onderzoekstafel? Stel uw vraag hieronder en wij nemen binnen 2 werkdagen contact met u op.


  (Alle velden zijn verplicht)

  Bovenstaande gegevens worden door Refyzzius uitsluitend gebruikt om uw vraag te beantwoorden. Wij zullen uw gegevens op geen enkele manier met derden delen. Voor meer informatie kunt u onze Cookie- en privacyverklaring nalezen.

  Ja, ik ga akkoord met de Cookie- en privacyverklaring.

  Heeft u gevonden wat u zocht?

  Vul uw zoekopdracht hieronder in.

  U mag ons ook altijd bellen op 040 340 00 91 of mailen naar info@refyzzius.nl.

  Back To Top
  ×Close search
  Zoeken

  Zomersluiting

  Van vrijdag 6 augustus tot en met vrijdag 27 augustus 2021 nemen wij even de tijd om op te laden. Bestellingen van reinigings- en desinfectiemiddelen zullen we in deze drie weken ook niet versturen.

  Wel zijn wij via ons algemeen nummer bereikbaar: 040-340 00 91. U kunt dan uw bericht achterlaten via onze telefoonservice. Uiteraard kunt u ons ook een mail sturen: info@refyzzius.nl. Uw vraag nemen we dan in de week van 30 augustus 2021 in behandeling.

  Tot onze vakantie gaan we uiteraard nog graag voor u aan de slag. En als de herbekleding niet meer voor 6 augustus as. geregeld kan worden, plannen we deze alvast voor na de vakantie. We horen graag van u!

  Met vriendelijke groet,
  Team Refyzzius

  team Refyzzius

  × Hoe kan ik u helpen