Ga naar hoofdinhoud

Blog

Dag van de Fysiotherapie 2019

Dag van de fysiotherapeutKomende zaterdag staan we weer op de Dag van de Fysiotherapeut (DvdF) in 1931 Congrescentrum in ‘s-Hertogenbosch. Voor ons de 3e keer dat we daar als “partner” ook bij zijn en ondertussen hebben wel zo onze draai gevonden.

Maar het blijft altijd toch wel spannend: hoeveel bezoekers mogen wij bij onze stand ontvangen en wat is de interesse in onze product en dienstverlening? Ik heb vorig jaar al gemerkt hoe leuk het is om bezoekers van eerder beurzen of symposia weer opnieuw te spreken, maar zeker ook om tevreden klanten van ons te ontmoeten. Dennis en Martijn ontmoeten onze klanten bij het ophalen en leveren, maar daarvoor heb ik contact via mail en/of telefoon.  Hoe leuk is het dus om de relatie dan op zo’n dag als de DvdF in persoon te ontmoeten?

Als blijk voor waardering hebben we voor onze bestaande klanten kussens (maat 30×30 cm) voor op de behandelbank gemaakt. Met een seintje van te voren hebben we de kussens gereserveerd. Dat moet ook wel, want de kussens zijn ook te winnen met het Rad van Refyzzius!

Wij kijken uit naar komende zaterdag en naar iedereen die we daar gaan ontmoeten. Je bent in ieder geval van harte welkom op onze stand (nummer 78)!

Sintactie voor Ledro4Life
Onderhoudsset
Back To Top
×Close search
Zoeken
× Hoe kan ik u helpen