Ga naar hoofdinhoud

Blog

De volgende stap in duurzaam ondernemen

Als bedrijf willen wij zorgprofessionals helpen om de behandelbank op een duurzame wijze in topconditie te houden om zo optimale hygiëne binnen de praktijk te kunnen garanderen. Als de bekleding van de behandelbank versleten is, kan deze niet gereinigd, laat staan gedesinfecteerd worden.
Op onze website lichten we de verschillende aspecten van hygiëne uitgebreid toe. Het gebruik van de juiste producten is een onderdeel van het kunnen realiseren van optimale hygiëne.

Maar veel onderhoud- en reinigingsproducten zijn ook gevaarlijk voor mens, materiaal en milieu. Ze worden niet of nauwelijks afgebroken en zijn schadelijk bij inademen of contact met uw huid. Wij vinden dat we hier ook naar moeten kijken en willen vanuit ons bedrijf ook een positieve bijdrage leveren aan het milieu en duurzaamheid.
Op dit moment zijn wij een aantal producten aan het onderzoeken. Onze doelstelling is om na de zomer ons aanbod van reinigings- en desinfectiemiddelen uitgebreid te hebben met producten die op duurzame wijze worden geproduceerd, maar daarbij ook:

  • Veilig in gebruik zijn voor de mens;
  • Onschadelijk zijn voor het milieu;
  • De bekleding niet beschadigen èn
  • Effectief zijn voor daadwerkelijke desinfectie.

Om onze klanten op de juiste wijze te helpen om de levensduur van de nieuwe bekleding zo optimaal mogelijk te benutten, zien wij het adviseren en voorzien in het juiste onderhoud als een belangrijk onderdeel van ons werk.

Bent u benieuwd naar onze nieuwe producten? Laat het ons weten: info@refyzzius.nl

Horen, zien en zwijgen
Succesverhaal: Refyzzius denkt mee & doet wat ze belooft: ik voel me ontzorgd van A tot Z!
Back To Top
×Close search
Zoeken
× Hoe kan ik u helpen