skip to Main Content

Blog

De volgende stap in duurzaam ondernemen

Als bedrijf willen wij zorgprofessionals helpen om de behandelbank op een duurzame wijze in topconditie te houden om zo optimale hygiëne binnen de praktijk te kunnen garanderen. Als de bekleding van de behandelbank versleten is, kan deze niet gereinigd, laat staan gedesinfecteerd worden.
Op onze website lichten we de verschillende aspecten van hygiëne uitgebreid toe. Het gebruik van de juiste producten is een onderdeel van het kunnen realiseren van optimale hygiëne.

Maar veel onderhoud- en reinigingsproducten zijn ook gevaarlijk voor mens, materiaal en milieu. Ze worden niet of nauwelijks afgebroken en zijn schadelijk bij inademen of contact met uw huid. Wij vinden dat we hier ook naar moeten kijken en willen vanuit ons bedrijf ook een positieve bijdrage leveren aan het milieu en duurzaamheid.
Op dit moment zijn wij een aantal producten aan het onderzoeken. Onze doelstelling is om na de zomer ons aanbod van reinigings- en desinfectiemiddelen uitgebreid te hebben met producten die op duurzame wijze worden geproduceerd, maar daarbij ook:

  • Veilig in gebruik zijn voor de mens;
  • Onschadelijk zijn voor het milieu;
  • De bekleding niet beschadigen èn
  • Effectief zijn voor daadwerkelijke desinfectie.

Om onze klanten op de juiste wijze te helpen om de levensduur van de nieuwe bekleding zo optimaal mogelijk te benutten, zien wij het adviseren en voorzien in het juiste onderhoud als een belangrijk onderdeel van ons werk.

Bent u benieuwd naar onze nieuwe producten? Laat het ons weten: info@refyzzius.nl

Back To Top
×Close search
Zoeken

Zomersluiting

Van vrijdag 6 augustus tot en met vrijdag 27 augustus 2021 nemen wij even de tijd om op te laden. Bestellingen van reinigings- en desinfectiemiddelen zullen we in deze drie weken ook niet versturen.

Wel zijn wij via ons algemeen nummer bereikbaar: 040-340 00 91. U kunt dan uw bericht achterlaten via onze telefoonservice. Uiteraard kunt u ons ook een mail sturen: info@refyzzius.nl. Uw vraag nemen we dan in de week van 30 augustus 2021 in behandeling.

Tot onze vakantie gaan we uiteraard nog graag voor u aan de slag. En als de herbekleding niet meer voor 6 augustus as. geregeld kan worden, plannen we deze alvast voor na de vakantie. We horen graag van u!

Met vriendelijke groet,
Team Refyzzius

team Refyzzius

× Hoe kan ik u helpen