Ga naar hoofdinhoud

Blog

Dreamteam ReFyzzius

”Ik wens u veel personeel” is een uitspraak die ik ook in het verleden als HR-adviseur gebruikt heb in mijn promotie-uitingen. Wel had ik er dan nog het woordje “gemotiveerd” voor personeel gezet. De gezegde heeft geen positieve bedoeling, aangezien er van uitgegaan wordt, dat veel personeel gelijk staat aan veel zorgen.

Als HR-adviseur weet ik hoe bedrijven, zowel groot als klein, kampen met zaken die met personeel te maken hebben: aanwezigheid, vakantieplanningen, onderlinge contacten, werksfeer, kwaliteit van werk, etc. En hoe vaak heb ik met werkgevers samen gezeten en hebben we het gehad over het gedachtengoed van Sembler, Kolin en/of Droste versus Taylor:

  • Een nieuwe manier van denken: loslaten van structuren en controlemechanisme;
  • Nieuwe wijze van leidinggeven: medewerkers vertrouwen en daarmee verantwoordelijkheid geven;
  • Plezier en passie in plaats van geld als drijfveer.

In december 2017 heb ik middels LinkedIn mijn netwerk laten weten te stoppen met de HR-activiteiten en loopbaanbegeleiding. In datzelfde stuk heb ik ook geschreven: Met Refyzzius wil ik samen met mijn partner Martijn een organisatie neerzetten waar wij in geloven.

Eind augustus 2019, kan ik volmondig bevestigen dat we goed op weg zijn:

  • Onze klanten bieden wij een full-servicedienst door niet alleen te zorgen voor de beste kwaliteit in herstoffering, maar ook door de logistiek en de montage uit handen te nemen.
  • Herstofferen gaat om verspilling voorkomen en hergebruiken van goed materiaal en dus ook kosten besparen. Wij kunnen middels ons bedrijf binnen de gezondheidszorg bijdragen aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen en duurzaamheid.

We willen nog veel meer. En dat heeft ook met onze ambities als werkgever te maken. Niet alleen in het kader van duurzaamheid en milieu willen wij onze bijdrage leveren, maar ook als het om mensen gaat.

Met het ambacht zoals deze bij een stofferingsbedrijf hoort, zijn de personen in ons bedrijf ons belangrijkste “kapitaal”. Als ik nu naar ons bedrijf kijk, zie ik een team met verschillende karakters, achtergronden en interesses. Maar het contact onderling is open en ongedwongen en de samenwerking optimaal.

Wij hebben op dit moment een team waar we een goede basis mee hebben neergezet. Verdere uitbreiding in de toekomst willen we bewerkstellingen door mensen die aan de zijlijn van de arbeidsmarkt staan een kans te geven om binnen ons bedrijf een nieuwe start te maken. Bij oprechte interesse in het vakgebied en ons bedrijf, zijn vaardigheden die binnen het bedrijf nodig zijn, te leren. De persoon als teamlid zal doorslaggevend zijn voor het succes binnen en voor ons bedrijf.

Ik ben benieuwd waar we eind 2020 staan….

Benieuwd naar ons huidig dreamteam?

Branding middels herbekleding
Sintactie voor Ledro4Life
Back To Top
×Close search
Zoeken

VAKANTIE SLUITING

Van vrijdag 19 juli tot en met vrijdag 9 augustus 2024 sluiten we voor even de deuren om van de zon te gaan genieten. Uiteraard kunt u ons altijd een e-mail sturen en dan komen we er na onze vakantie op terug.

Bestellingen van reinigings- en desinfectiemiddelen worden na donderdag 11 juli 2024 niet meer verstuurd. Na onze vakantie worden de bestellingen weer verzonden.

Fijne vakantie!

Wij wensen iedereen een hele fijne zomer!

 Met vriendelijke groet,
Team Refyzzius

× Hoe kan ik u helpen