Ga naar hoofdinhoud

Blog

Gun een behandelbank een tweede ronde. En win er één!

Voor Heleen Kouwenhoven, practitioner van Body Stress Release Vechtstreek, hebben wij medio 2020 een tweedehands Enraf-Nonius behandelbank opnieuw mogen bekleden, want hoewel het onderstel heel wat jaren oud was, kan deze behandelbank nog makkelijk jaren mee. Tegelijk met de herbekleding hebben we de behandelbank zo aangepast dat deze voor haar werk als Body Stress Release practitioner te gebruiken is.

Onlangs kwam Heleen bij ons terug. Zij had nog een tweedehands Enraf-Nonius behandelbank gekregen, maar had deze niet nodig. Ze vond het enorme verspilling om deze bij het grof vuil te zetten en kwam met de vraag of Refyzzius de bank kon gebruiken.

En dat kunnen we! We hebben samen besloten om deze behandelbank herbekleed te schenken aan een nieuwkomer in het vak. En wij zien hoe enthousiast en positief de studenten reageren wanneer we bij de diverse opleidingen in het land voor een herbekleding langs komen. Daarbij stellen zij ons geïnteresseerd vragen over het opnieuw bekleden van de behandeltafels. Terecht, want zij zijn de generatie die er het hardst aan zal moeten werken om de doelstellingen voor 2050 (Nederland 100% economisch circulair) te behalen. Om één van de studenten extra te ondersteunen, geven we deze ‘circulaire’ behandelbank, die wij van Heleen hebben gekregen en die door Refyzzius is herbekleed, met een winactie weg.

We hopen op deze manier de behandelbank een fantastisch ’tweede leven’ te geven. Want dat is nu precies WAAROM we dit doen. Met het herbekleden voorkomen we verspilling. Want wat nog steeds gebeurt, is dat kwalitatief goedwerkende behandelbanken volledig vervangen worden als slechts een deel ervan, dat gewoon vervangen kan worden, versleten is. Belangrijkste reden hiervoor: de banken zijn boekhoudkundig afgeschreven. Met alle maatregelen die in deze tijd moeten worden genomen kan dit toch niet de bedoeling zijn. Zoals de reclame van SIRE zegt: “Waardeer het. Repareer het”.

Dus: win deze herbeklede behandelbank! Kijk voor de winactie op LinkedIn

Gebruik het juiste product op de juiste wijze
Een aantal tips om bij herbekleding op te letten
Back To Top
×Close search
Zoeken
× Hoe kan ik u helpen