Ga naar hoofdinhoud

Blog

Hee, wat een rot bericht. Maar we hebben ook goed nieuws!

Helaas ontkomen ook wij niet aan de enorme prijsstijgingen en zijn wij genoodzaakt om onze prijzen aan te passen.

We zien het veel om ons heen gebeuren, prijzen worden 1 op 1 doorbelast aan de klant. Bij Refyzzius ervaren wij dit ook, desondanks willen wij jou tegemoet komen. Herbekleden moet ten slotte ook prijstechnisch de moeite waard blijven.

Daarom verzachten we de pijn enigszins en bieden we het volgende aan.

Wij blijven voor aanvragen tot 1 augustus 2022 het oude tarief hanteren! Daarnaast zijn al onze offertes geldig voor één maand. Dit betekent dat voor elke offerte, waar wij voor 1 september 2022 akkoord op hebben, de oude tarieven van toepassing zijn. Is dat even mooi meegenomen!

Ook willen wij jullie het volgende mededelen.

Voor de producten van Schülke Mayr geldt per 15 april jl. reeds een flinke toeslag op de Mikrozid universal wipes. Zowel op het product, als op het transport. Tot op heden hebben we deze prijsstijging niet doorberekend aan klanten, maar ook hier ontkomen we niet aan. Wil je nog gebruik maken zonder de toeslag op het product? Dan heb je geluk! De huidige voorraad kun je nu nog aanschaffen tegen de ‘’oude prijzen’’.

Daarnaast hebben we een voorraad van Mikrozid sensitive wipes met een beperkte houdbaarheidsdatum. Omdat verspilling ontzettend zonde is, bieden wij deze bussen nu aan met een korting van 20%.

DIRECT BESTELLEN?

Winactie: maak kans op herbekleding van je behandelbank
Hebben wij jouw aandacht kunnen krijgen?
Back To Top
×Close search
Zoeken
× Hoe kan ik u helpen