Ga naar hoofdinhoud

Herstofferen behandelbank

Herstofferen behandelbank? Een slimme keuze! Met het opnieuw stofferen van uw behandelbank of onderzoekstafel bespaart u niet alleen geld, herstofferen is ook een duurzame optie. Met het herbekleden van uw bank of tafel krijgt uw praktijk bovendien direct een geheel nieuwe uitstraling. Het repareren en herstofferen van uw behandeltafel is daarnaast hygiënisch en geeft uw behandelruimte een professionele uitstraling.

Refyzzius, specialist in herbekleding

Wij zijn gespecialiseerd in herstoffering van apparatuur de gebruikt wordt binnen de gezondheidszorg en de revalidatiebranche. Dat maakt ons in Nederland uniek. Wij herstofferen alleen apparaten voor organisaties of praktijken in de zorgsector: behandelbanken, onderzoekstafels, krachtapparatuur, oefenmateriaal en krukjes. Onze klanten zijn veelal fysiotherapeuten, manueel therapeuten, osteopaten, chiropractors, gezondheidscentra, ziekenhuizen en privéklinieken. We leveren echter ook aan inkooporganisaties.

Hoe gaan wij te werk?

Als specialist in de gezondheidszorg bent u afhankelijk van uw behandeltafel of onderzoekstafel, daar zijn wij ons terdege van bewust. Wilt u uw bank, tafel of ander materiaal laten herstofferen? Dan zorgen wij er voor dat u volledig wordt ontzorgd en wordt de overlast zoveel mogelijk voor u beperkt. Wij demonteren en monteren uw bank of tafel, halen de onderdelen zelf op en leveren ze ook weer af. Maar het belangrijkst: wij bieden vervangende banken en hoofdsteunen als wij uw materiaal opnieuw van bekleding voorzien. Zo kunt u uw werk gewoon blijven uitvoeren en heeft u geen last van inkomstenderving.

De voordelen van stoffering door Refyzzius

 • Eenvoudig online geregeld
 • Gespecialiseerde vakmensen
 • Sterke kwaliteit bekleding
 • Vervangende banken en steunen
 • Deskundig advies in materiaal en onderhoud
 • Gratis ophalen en afleveren
 • Demontage en montage van onderdelen
 • Snelle levering: binnen 5 tot 10 werkdagen
 • Goede communicatie
 • Duidelijke planning
 • Geen voorrijkosten
Herstofferen behandelbank
Herstofferen behandelbank

Is uw behandelbank toe aan een opknapbeurt?

Laat die dan herstofferen door een specialist. Wij werken alleen met de sterkste materialen en kunnen uw nieuwe bekleding leveren in iedere gewenste kleur. Wilt u meerdere banken laten herbekleden? Dan kunnen wij die tevens voorzien van uw bedrijfslogo. Wij bekleden banken van Gymna, Novak, Bobath, Enraf-Noniius, Paramedi en Wesseling ecoline. U kunt kiezen voor restauratie van uw behandelbank in de kleur van uw eigen huisstijl of logo. Zo wordt uw bank weer een echte eyecatcher voor uw praktijk.

Kosten herstofferen behandelbank

De kosten voor onze diensten zijn uiteraard geheel afhankelijk van wat u nodig heeft. Daarom willen wij precies weten wat uw wensen zijn. Wat wilt u laten vervangen? Uit hoeveel onderdelen bestaat uw bank? Welk materiaal kiest u en welke soort stiknaden wilt u laten aanbrengen? U kunt ook een topmatras bestellen om uw bank in de toekomst extra te beschermen en extra comfort te bieden. Wilt u meer weten over de prijzen? Bekijk dan snel onze berekenmodule en prijzenvoorbeelden.

Herstofferen behandelbank, een goede keuze

Wilt u meer weten over onze diensten? Lees dan meer over onze werkwijze of informeer u over onze manier van herstofferen. Wilt u graag een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op.

Back To Top
×Close search
Zoeken

VAKANTIE SLUITING

Van vrijdag 19 juli tot en met vrijdag 9 augustus 2024 sluiten we voor even de deuren om van de zon te gaan genieten. Uiteraard kunt u ons altijd een e-mail sturen en dan komen we er na onze vakantie op terug.

Bestellingen van reinigings- en desinfectiemiddelen worden na donderdag 11 juli 2024 niet meer verstuurd. Na onze vakantie worden de bestellingen weer verzonden.

Fijne vakantie!

Wij wensen iedereen een hele fijne zomer!

 Met vriendelijke groet,
Team Refyzzius

× Hoe kan ik u helpen