skip to Main Content

Het juiste desinfectiemiddel voor uw behandelbank.
Gratis bij de eerste herbekleding van een behandelbank

Herstofferen

Voor een nieuwe behandelbank van goede kwaliteit betaalt u -afhankelijk van de specifieke wensen en behoeften- al gauw tussen de € 3.000,- en € 5.000,-. Herstofferen is gegarandeerd een voordeligere oplossing.

Wij kijken wat echt vervangen moet worden. We maken de onderdelen schoon en hergebruiken wat nog goed is. Herstofferen van de behandelbank of onderzoekstafel is daarmee niet alleen veel voordeliger dan nieuwkoop; het is ook een duurzame keuze.

Herstofferen van uw behandelbank gaat ook over:

  • Hygiëne wanneer de bekleding gescheurd of versleten is, is de bank niet meer goed te reinigen of desinfecteerbaar.
  • Uitstraling van uw praktijk nieuwe bekleding geeft als blikvanger binnen de praktijkruimte vaak een positief effect op de beleving van de cliënt.

De praktijk kan tijdens het herstofferen van de behandelbank gewoon doorlopen, omdat wij vervangende behandelbanken hebben. Voor verschillende typen banken hebben we ook vervangende leen-hoofdsteunen. Deze vervangende leen-hoofdsteunen en behandelbanken plaatsen we voor u terwijl wij gaan herstofferen.

Naast behandelbanken en onderzoektafels herstofferen we ook krachtapparatuur en oefenmateriaal.

Behandelbank

hoofdsteun

krachtapparatuur

Krachtapparatuur

topmatras

Toelichting herbekleden

Hieronder geven we toelichting op de mogelijkheden in het herstofferen van behandelbanken en onderzoekstafels. In de berekenmodule kunt u direct uw prijs berekenen.

  • Is de bekleding beschadigd, dan is er een grote kans dat ook het onderliggend schuim verontreinigd is en niet meer voldoet aan de hygiëne-eisen. Is het schuim niet meer veerkrachtig, dan neemt het comfort steeds meer af.
  • Een beschadigde plaat geeft onvoldoende steun. Bovendien kan de nieuwe bekleding er niet goed aan worden vastgemaakt.

Bij een schuimdikte hoger dan 5 cm is een zadelsteek aan te raden. Voor het herstofferen kijken we altijd naar de stiknaden van uw huidige behandelbank of onderzoekstafel.

Voor het bepalen van het aantal onderdelen, hoeft u niet een eventueel uitneembare hoofduitsparing mee te rekenen. De breedte of lengte van een bank of tafel is niet van invloed op de prijs en hoeft niet te worden opgemeten.

material overzicht refyzzius

Alle materialen zoals wij deze aanbieden, zijn van hoogwaardige kwaliteit. Het verschil zit in dikte, elasticiteit en oppervlaktestructuur. Vanuit onze ervaring bevelen wij Stamskin Top aan. Indien het gewenst is om de bekleding met alcohol te kunnen desinfecteren, adviseren wij Purfect.
Lees meer uitleg over de verschillende materialen.

Vervangende behandelbank

Gedurende de herstoffering kunt u een vervangende behandelbank ontvangen. Bij het demonteren van de polsterdelen van uw eigen bank, plaatsen we de vervangende bank in uw praktijkruimte.

Alleen de hoofdsteun laten herstofferen?

Wilt u van een behandelbank alleen de hoofdsteun door ons laten herstofferen? Voor verschillende typen banken hebben we ook vervangende leen-hoofdsteunen. Deze vervangende leen-hoofdsteunen plaatsen we kosteloos voor u terwijl wij gaan herstofferen. Neem contact met ons op voor een offerte.

Traagschuim topmatras

Wilt u bij de herstoffering ook een traagschuim topmatras bestellen? Topmatrassen worden veel gebruikt door manueel therapeuten en masseurs. Een traagschuim topmatras met inco bestendige hoes biedt uw cliënt extra comfort waarbij de lichaamsdruk optimaal verdeeld wordt. Bijkomend voordeel is dat de stoffering van uw behandelbank extra lang meegaat.
Standaard heeft de topmatras een dikte van 3 cm en een afmeting van 66 bij 200 cm. Een naar maat gemaakte topmatras is tevens mogelijk, bijvoorbeeld met gezichtsuitsparing, andere dikte of bij afwijkende maat van de behandelbank.

Personaliseren van uw behandelbank: label met eigen logo

Met het herbekleden kunnen we een label met uw eigen logo aan uw behandelbank bevestigen.
Note: Deze optie is alleen mogelijk bij herstofferingen van meerdere behandelbanken of onderzoekstafels.

Heeft u nog vragen of aanvullende wensen?

Wilt u meerdere banken laten herstofferen? Neem dan contact met ons op voor een offerte op maat.

Back To Top
×Close search
Zoeken
× Hoe kan ik u helpen