Ga naar hoofdinhoud

Herbekleden behandelbanken en onderzoekstafels

Zoals wordt gebruikt door fysiotherapeuten, huisartsen, verloskundigen, podotherapeuten, masseurs, acupuncturisten, osteopaten, chiropractors en medisch specialisten.

Bij de behandelbanken en onderzoekstafel zijn de merknamen die wij doorgaans herbekleden: Enraf-Nonius, Gymna, Wesseling, Chattanooga, ArjoHuntleigh, Novak, Don quiro en Drop&drop. Voor een nieuwe behandelbank van goede kwaliteit betaalt u -afhankelijk van de specifieke wensen en behoeften- al gauw tussen de €3.000,- en €5.000,-. Herstofferen is gegarandeerd een voordeligere oplossing.

Duurzame keuze

Wij kijken wat echt vervangen moet worden. We maken de onderdelen schoon en hergebruiken wat nog goed is. Herstofferen van de behandelbank of onderzoekstafel is daarmee niet alleen veel voordeliger dan nieuwkoop; het is ook een duurzame keuze.

Vervangende behandelbank of hoofdsteun

De praktijk kan tijdens het herstofferen van de behandelbank gewoon doorlopen, omdat wij vervangende behandelbanken hebben. Voor verschillende typen banken hebben we ook vervangende leen-hoofdsteunen. Deze vervangende leen-hoofdsteunen en behandelbanken plaatsen we voor u terwijl wij gaan herstofferen.

Overige herbekledingen

Naast behandelbanken en onderzoekstafels herstofferen we ook alleen één of twee onderdelen van de bank, krachtapparatuur en krukjes.

hoofdsteun

krachtapparatuur

Krachtapparatuur

Krukjes

Offerte aanvragen?

Via een aantal stappen brengen wij de berekening  voor het herbekleden van uw behandel- of onderzoekstafel in kaart. Met het invullen van de gegevens ontvangt u binnen 2 werkdagen een vrijblijvende offerte van ons.

Vraag vrijblijvend een prijsopgave aan
behandelbank bekleden berekenmodule
Back To Top
×Close search
Zoeken
× Hoe kan ik u helpen