skip to Main Content

Het juiste reinigings-en desinfectiemiddel voor uw behandelbank.
Gratis bij de eerste herbekleding van een behandelbank

Offerte op maat

Hoofdsteunen

Soms is alleen het hoofdgedeelte van de behandelbank versleten en zijn de andere delen van de bank nog goed. Herbekleden van alleen het hoofdgedeelte is uiteraard ook mogelijk. In dit geval plaatsen we geen hele vervangende leenbank, maar monteren we tijdelijk een vervangende leen-hoofdsteun. Deze vervangende leen-hoofdsteunen plaatsen we kosteloos voor u terwijl wij gaan herbekleden. Kijk naar onze prijsindicatie van een hoofdsteun.

Houdt u er rekening mee dat bij het herbekleden van niet alle delen van een behandelbank, er kleurverschil met de oude (blijvende) bekleding zal ontstaan. Samen kijken wij met u welke kleur dan het beste bij de bekleding past dat niet vervangen wordt.

Geef uw gegevens aan ons door en stuur een foto mee zodat wij duidelijk in beeld krijgen wat uw vraag is. U ontvangt dan binnen 2 werkdagen een vrijblijvende offerte van ons. Of neem bij vragen contact met ons op.

< terug

Back To Top
×Close search
Zoeken

Zomersluiting

Van vrijdag 6 augustus tot en met vrijdag 27 augustus 2021 nemen wij even de tijd om op te laden. Bestellingen van reinigings- en desinfectiemiddelen zullen we in deze drie weken ook niet versturen.

Wel zijn wij via ons algemeen nummer bereikbaar: 040-340 00 91. U kunt dan uw bericht achterlaten via onze telefoonservice. Uiteraard kunt u ons ook een mail sturen: info@refyzzius.nl. Uw vraag nemen we dan in de week van 30 augustus 2021 in behandeling.

Tot onze vakantie gaan we uiteraard nog graag voor u aan de slag. En als de herbekleding niet meer voor 6 augustus as. geregeld kan worden, plannen we deze alvast voor na de vakantie. We horen graag van u!

Met vriendelijke groet,
Team Refyzzius

team Refyzzius

× Hoe kan ik u helpen