skip to Main Content

Hoe gaan wij te werk?

Bereken uw voordeel

Hoe gaan wij om met Corona?

Hoe gaan wij om met Corona?

Ook wij houden de ontwikkelingen met betrekking tot het coronavirus in de gaten en willen u hiermee informeren over onze maatregelen en voorzieningen op dit gebied.

Onze werkplaatsen zijn dusdanig ingericht dat iedereen binnen het bedrijf zijn/haar werk kan doen volgens de richtlijnen van het RIVM. Wij nemen geen enkel risico en volgen de richtlijnen van het RIVM op.

Als wij voor een afspraak naar u toekomen, zorgen wij in ieder geval voor de volgende zaken:

  1. Wij houden onze handen schoon door deze veelvuldig en goed te wassen en desinfecteren deze voordat wij bij u binnenkomen;
  2. Wij sturen geen collega’s naar u toe die verkouden/ziek zijn;
  3. We vermijden persoonlijk contact en houden gepaste afstand, minimaal 1,5 meter.

Wij verwachten uiteraard hetzelfde van u en uw collega’s.

Onze locatie is op dit moment alleen voor onszelf geopend. Wij vragen u om niet langs te komen. Graag staan wij u telefonisch of per e-mail te woord.

Omdat wij merken dat veel praktijken vragen hebben over hoe om te gaan met de hygiëne van de behandelbanken, hebben wij een hygiëne protocol geschreven. Dit protocol stellen wij u graag ter beschikking met daarbij de instructies voor het juiste gebruik van desinfectiemiddelen.

Back To Top
×Close search
Zoeken

Zomersluiting

Van vrijdag 6 augustus tot en met vrijdag 27 augustus 2021 nemen wij even de tijd om op te laden. Bestellingen van reinigings- en desinfectiemiddelen zullen we in deze drie weken ook niet versturen.

Wel zijn wij via ons algemeen nummer bereikbaar: 040-340 00 91. U kunt dan uw bericht achterlaten via onze telefoonservice. Uiteraard kunt u ons ook een mail sturen: info@refyzzius.nl. Uw vraag nemen we dan in de week van 30 augustus 2021 in behandeling.

Tot onze vakantie gaan we uiteraard nog graag voor u aan de slag. En als de herbekleding niet meer voor 6 augustus as. geregeld kan worden, plannen we deze alvast voor na de vakantie. We horen graag van u!

Met vriendelijke groet,
Team Refyzzius

team Refyzzius

× Hoe kan ik u helpen