Ga naar hoofdinhoud

Krachtapparatuur gezondheidscentrum herbekleden

Wilt u uw onderzoekstafel of krachtapparatuur van uw gezondheidscentrum opnieuw laten bekleden? Laat dat dan doen door een specialist. Niet iedere stoffeerder weet hoe hij professionele krachtapparatuur op de juiste manier en met de juiste bekleding moet stofferen. Dat vereist speciale technieken en hoogwaardige materialen die geschikt zijn voor veelvuldig gebruik. Refyzzius is gespecialiseerd in het herstofferen van krachtapparatuur van gezondheidscentra. Wij stofferen uitsluitend voor de gezondheidszorg en de revalidatiebranche en zijn op de hoogte van de vereisten voor specifieke apparatuur.

Refyzzius, specialist in herstoffering voor uw gezondheidscentrum

Heeft u krachtapparatuur in uw gezondheidscentrum die toe is aan reparatie en een nieuwe bekleding? Dan bekleden wij die graag weer als nieuw. Wij zijn gespecialiseerd in het herstofferen van diverse krachtapparaten, behandelbanken en onderzoekstafels, oefenmateriaal en krukjes in de zorgsector en werken samen met ziekenhuizen, privéklinieken en gezondheidscentra. Onze klantenkring bestaat o.a. uit manueel therapeuten, fysiotherapeuten, osteopaten, chiropractors en masseurs. Ook u helpen wij graag met een professionele stoffering.

Is uw krachtapparatuur in uw gezondheidscentrum toe aan een opknapbeurt?

Wij zorgen er voor dat hij er weer uitziet als nieuw. We werken alleen met de sterkste materialen en kunnen uw nieuwe bekleding leveren in elke gewenste kleur. Zo heeft u al snel een apparaat dat een echte eyecatcher is voor uw praktijk. Heeft u meerdere krachtapparaten die opnieuw bekleed moet worden? Dan kunt u tevens uw logo erop laten aanbrengen. We herstofferen krachtapparatuur van diverse merken.

De voordelen van stoffering door Refyzzius

 • Eenvoudig online geregeld
 • Gespecialiseerde vakmensen
 • Sterke kwaliteit bekleding
 • Vervangende banken en steunen
 • Deskundig advies in materiaal en onderhoud
 • Gratis ophalen en afleveren
 • Demontage en montage van onderdelen
 • Snelle levering: binnen 5 tot 10 werkdagen
 • Goede communicatie
 • Duidelijke planning
 • Geen voorrijkosten
Krachtapparatuur gezondheidscentrum herbekleden
Krachtapparatuur gezondheidscentrum herbekleden

Hoe werken wij?

Heeft u een massagebank, behandelstoel, onderzoekstafel of andere krachtapparatuur die toe is aan reparatie of een nieuwe bekleding? Dan helpen wij u graag. Omdat wij weten dat uw krachtapparatuur onmisbaar is bij het uitvoeren van uw beroep zorgen wij er voor dat u vervangende apparatuur krijgt. Vervolgens demonteren wij de op te knappen onderdelen, nemen ze mee naar onze werkplaats en zorgen er voor dat ze er weer uit zien als nieuw. Zodra we klaar zijn leveren we ze niet alleen af, maar monteren we ze ook weer op uw krachtapparatuur. Kortom, zo wordt u volledig ontzorgd tegen een zeer betaalbare prijs.

Krachtapparatuur in uw gezondheidscentrum opnieuw bekleden – de kosten

Wilt u weten wat de kosten zijn voor het opnieuw laten bekleden van uw krachtapparatuur? Bekijk dan snel onze berekenmodule evenals de prijzenvoorbeelden. Wij zorgen voor zowel reparatie als het herstofferen. Bovendien alleen dat wat echt nodig is en proberen zo duurzaam mogelijk te werken. De kosten van restauratie zijn afhankelijk van het gekozen materiaal en het soort stiknaad.. Natuurlijk wordt de prijs ook bepaald door het aantal onderdelen dat u laat herbekleden.

Professionele restauratie van uw krachtapparatuur

Wilt u meer weten over onze professionele diensten? Bekijk dan alle informatie over herstofferen en lees meer over onze werkwijze. Wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op.

Back To Top
×Close search
Zoeken

VAKANTIE SLUITING

Van vrijdag 19 juli tot en met vrijdag 9 augustus 2024 sluiten we voor even de deuren om van de zon te gaan genieten. Uiteraard kunt u ons altijd een e-mail sturen en dan komen we er na onze vakantie op terug.

Bestellingen van reinigings- en desinfectiemiddelen worden na donderdag 11 juli 2024 niet meer verstuurd. Na onze vakantie worden de bestellingen weer verzonden.

Fijne vakantie!

Wij wensen iedereen een hele fijne zomer!

 Met vriendelijke groet,
Team Refyzzius

× Hoe kan ik u helpen