Ga naar hoofdinhoud

Massagebank Enraf-Nonius herbekleden

Een massagebank van Enraf-Nonius herbekleden is een slimme manier om een massagetafel die slijtage vertoont in een geheel nieuw jasje te steken. Kiest u voor het herstofferen van uw massagebank, dan wilt u natuurlijk wel dat dat op een professionele wijze gebeurt. Alleen als u kiest voor een professionele stoffeerder met kennis van zaken kunt u straks weer jarenlang profiteren van een massagetafel met een geheel nieuw uiterlijk. Daarom is het verstandig om te kiezen voor Refyzzius. Wij zijn specialist in reparatie en herbekleding van behandeltafels en massagebanken. We werken alleen voor de gezondheidszorg en de revalidatiebranche.

Massagebank Enraf-Nonius herbekleden
Massagebank Enraf-Nonius herbekleden

Refyzzius, specialist in het herbekleden van massagebank Enraf-Nonius

Als specialist in het herbekleden van behandeltafels weten we als geen ander wat er nodig is voor het op een goede manier stofferen van een massagebank. We kennen de materialen die het meest geschikt zijn voor het bekleden en we kennen uiteraard de omstandigheden waarin ze worden gebruikt. Als u uw massagebank Enraf-Nonius opnieuw wilt laten bekleden en repareren, dan zorgen wij voor een uitstekende kwaliteit. We gebruiken hoogwaardige materialen en vanzelfsprekend kunt u kiezen voor een kleur die past bij uw interieur, uw huisstijl of uw logo. Laat u meerdere massagebanken herbekleden? Dan kunt u zelfs kiezen voor het laten aanbrengen van een logo.

Hoe gaan wij te werk?

Als u dagelijks uw massagebank van Enraf-Nonius gebruikt voor het uitoefenen van uw beroep, dan is het duidelijk dat deze bank onmisbaar is. Wellicht denkt u dat u uw werkzaamheden een tijd niet kunt uitvoeren als u hem moet missen tijdens het herstofferen. Niets is echter minder waar. Als wij uw massagetafel restaureren kunt u tijdelijk gebruik maken van een vervangende behandelbank. Bovendien ontzorgen wij u volledig: wij halen en brengen uw massagetafel en demonteren en monteren bovendien alle onderdelen die vervangen moeten worden.

De voordelen van herstofferen door Refyzzius

 • Eenvoudig online geregeld
 • Gespecialiseerde vakmensen
 • Sterke kwaliteit bekleding
 • Vervangende banken en steunen
 • Deskundig advies in materiaal en onderhoud
 • Gratis ophalen en afleveren
 • Demontage en montage van onderdelen
 • Snelle levering: binnen 5 tot 10 werkdagen
 • Goede communicatie
 • Duidelijke planning
 • Geen voorrijkosten

Voor wie werken wij?

Als gespecialiseerd bedrijf in herstoffering werken wij voor diverse specialisten in privéklinieken, ziekenhuizen en gezondheidscentra. Ook herstofferen we behandelbanken voor praktijken en zelfstandig ondernemers. Tot onze klanten behoren chiropractors, osteopaten, fysiotherapeuten, manueel therapeuten en natuurlijk massagetherapeuten en masseurs. Wilt u ook uw massagebank van Enraf-Nonius laten herbekleden en kiest u het liefst een specialist met ervaring die houdt van een deskundige aanpak? Dan helpen wij u graag met een nieuwe bekleding. We stofferen diverse merken behandelbanken, -stoelen en -tafels, zoals Gymna, Novak, Bobath, Enraf-Nonius, Paramedi en Wesseling ecoline.

Kosten massagebank herbekleden

Wilt u meer informatie over de kosten van het herbekleden van uw massagebank? Bekijk dan snel onze prijzenvoorbeelden en berekenmodule. De kosten zijn o.a. afhankelijk van uw wensen, het aantal te bekleden onderdelen en of u al dan niet een extra beschermende topmatras wilt bijbestellen.

Uw massagebank herbekleden, een goed idee

Wilt u meer weten over onze professionele diensten? Leer dan meer over het herstofferen en onze werkwijze. Wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op.

Back To Top
×Close search
Zoeken
× Hoe kan ik u helpen