Ga naar hoofdinhoud

Massagebank gezondheidscentra

Een nieuwe massagebank voor uw gezondheidscentrum? Wat dacht u ervan om de huidige massagebank te laten herstofferen door een professioneel bedrijf met ervaring in de gezondheidscentra. Niet iedere restaurateur kan een massagebank stofferen. Dat vereist kennis en een speciale techniek die niet iedere meubelstoffeerder beheerst. Refyzzius is een specialist in het stofferen van massagebanken die gezondheidscentra gebruiken. Wij weten precies wat er nodig is voor een massagebank die jarenlang mee moet gaan. We geven u graag een deskundig advies over slijtage, onderhoud, bevestigingstechnieken en materialen en komen graag langs op uw locatie.

Refyzzius is gespecialiseerd in herbekleden

Refyzzius is specialist in herbekleding binnen de gezondheidscentra. Wij zijn uniek in Nederland, maar vooral heel deskundig. We herstofferen massagebanken, krachtapparatuur, onderzoekstafels, behandelbanken, krukjes en oefenmateriaal. Dat doen we voor ziekenhuizen, privéklinieken en gezondheidscentra, maar ook voor kleinere praktijken en zelfstandig ondernemers. Onze klantenkring bestaat o.a. uit fysiotherapeuten, osteopaten, chiropractors, manueel therapeuten, massagetherapeuten en masseurs. Ook u helpen we graag.

Laat de massagebank van uw gezondheidscentrum opnieuw bekleden

Heeft u een massagebank die onderhevig is aan slijtage? Heeft u last van scheuren in de bekleding en gaat dat ten koste van de hygiëne? Of wat dacht u ervan om uw massagebank in de eigen huisstijl kleur van uw gezondheidscentrum te laten bekleden. Wij verzorgen graag een geheel nieuwe stoffering. We bekleden massagebanken van diverse merken, zoals Gymna, Novak, Bobath, Enraf-Noniius, Paramedi en Wesseling ecoline. Daarvoor kunt u kiezen uit verschillende kleuren bekleding en diverse soorten materiaal. Wilt u meerdere massagebanken laten stofferen? Dan kunt u zelfs kiezen voor het laten aanbrengen van een logo.

Massagebank gezondheidscentra
Massagebank gezondheidscentra

De voordelen van herstofferen door Refyzzius

 • Eenvoudig online geregeld
 • Gespecialiseerde vakmensen
 • Sterke kwaliteit bekleding
 • Vervangende banken en steunen
 • Deskundig advies in materiaal en onderhoud
 • Gratis ophalen en afleveren
 • Demontage en montage van onderdelen
 • Snelle levering: binnen 5 tot 10 werkdagen
 • Goede communicatie
 • Duidelijke planning
 • Geen voorrijkosten

Onze werkwijze

Als specialist in het herbekleden van massagebanken en andere apparatuur in de gezondheidscentra weten we hoe belangrijk uw massagebank is. Omdat u deze geen dag kunt missen bij het uitoefenen van uw beroep zorgen wij er daarom voor dat u tijdelijk een vervangende massagebank krijgt. Wij ontzorgen u bovendien optimaal: we zorgen voor demontage en montage en halen en brengen de te stofferen onderdelen. We werken niet op locatie, maar beschikken over een eigen werkplaats met een ruime voorraad en diverse onderdelen.

Massagebank gezondheidscentra – de kosten

Is uw massagebank toe aan een nieuwe bekleding? Laat hem dan herbekleden in een kleur die past bij uw huisstijl, logo of interieur. Benieuwd naar de kosten van herstofferen? Bekijk dan snel onze berekenmodule en de prijzenvoorbeelden. Wij repareren en herstofferen alleen dat wat echt nodig is en proberen zo duurzaam mogelijk te werken. De kosten van restauratie zijn afhankelijk van het gekozen materiaal, het soort stiknaad waar u voor kiest en of u al dan niet een topmatras wilt bijbestellen. Natuurlijk wordt de prijs ook bepaald door het aantal onderdelen dat u laat opnieuw bekleden.

Professionele restauratie van uw massagebank

Wilt u meer weten over onze professionele diensten? Bekijk dan alle informatie over herstofferen en lees meer over onze werkwijze. Wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op.

https://refyzzius.nl/massagebank-gezondheidscentrum-eindhoven/ https://refyzzius.nl/massagetafel-fysiotherapiepraktijk-herstofferen/ https://refyzzius.nl/massagetafel-herstofferen/ https://refyzzius.nl/massagetafel-laten-bekleden/ https://refyzzius.nl/massagetafel-repareren-eindhoven/
https://refyzzius.nl/massagetafel-opnieuw-bekleden/
https://refyzzius.nl/reparatie-en-bekleding-behandelbanken/ https://refyzzius.nl/reparatie-en-bekleding-behandeltafel-gezondheidscentrum/ https://refyzzius.nl/reparatie-en-bekleding-krachtapparatuur/ https://refyzzius.nl/reparatie-en-bekleding-krachtapparatuur-helmond/ https://refyzzius.nl/hygiene-in-de-fysiotherapie-praktijk/
https://refyzzius.nl/hygiene-in-uw-fysiotherapie-praktijk/
https://refyzzius.nl/desinfectie-fysiotherapie-praktijk/ https://refyzzius.nl/massagebank-enraf-herbekleden/ https://refyzzius.nl/massagebank-enraf-nonius-herbekleden/ https://refyzzius.nl/massagebank-gymna-trioflex-herbekleden/ https://refyzzius.nl/massagebank-gymna-herbekleden/
Back To Top
×Close search
Zoeken

VAKANTIE SLUITING

Van vrijdag 19 juli tot en met vrijdag 9 augustus 2024 sluiten we voor even de deuren om van de zon te gaan genieten. Uiteraard kunt u ons altijd een e-mail sturen en dan komen we er na onze vakantie op terug.

Bestellingen van reinigings- en desinfectiemiddelen worden na donderdag 11 juli 2024 niet meer verstuurd. Na onze vakantie worden de bestellingen weer verzonden.

Fijne vakantie!

Wij wensen iedereen een hele fijne zomer!

 Met vriendelijke groet,
Team Refyzzius

× Hoe kan ik u helpen