Ga naar hoofdinhoud

Massagebank stofferen

Uw massagebank stofferen? Een goed idee, zeker als u dat laat doen door een professioneel bedrijf met ervaring in de gezondheidszorg. Niet iedere restaurateur kan een massagebank stofferen. Dat vereist kennis en een speciale techniek die niet iedere meubelstoffeerder beheerst. Refyzzius is een specialist in het stofferen van massagebanken. Wij weten precies wat er nodig is voor een massagetafel die jarenlang mee moet gaan. We geven u graag een deskundig advies over slijtage, onderhoud, bevestigingstechnieken en materialen en komen graag langs op uw locatie.

Massagebank stofferen
Massagebank stofferen

Refyzzius is gespecialiseerd in herbekleden

Refyzzius is specialist in herbekleding binnen de gezondheidszorg en de revalidatiebranche. Wij zijn uniek in Nederland, maar vooral heel deskundig. We herstofferen krachtapparatuur, onderzoekstafels, behandelbanken, krukjes en oefenmateriaal. Dat doen we voor ziekenhuizen, privéklinieken en gezondheidscentra, maar ook voor kleinere praktijken en zelfstandig ondernemers. Onze klantenkring bestaat o.a. uit fysiotherapeuten, osteopaten, chiropractors, manueel therapeuten, massagetherapeuten en masseurs. Ook u helpen we graag.

Laat uw massagebank stofferen

Heeft u een massagebank of massagetafel die onderhevig is aan slijtage? Heeft u last van scheuren in de bekleding en gaat dat ten koste van de hygiène? Wat uw klacht ook is, wij verzorgen graag een geheel nieuwe stoffering. We bekleden behandelbanken van diverse merken, zoals Gymna, Novak, Bobath, Enraf-Noniius, Paramedi en Wesseling ecoline. Daarvoor kunt u kiezen uit verschillende kleuren bekleding en diverse soorten materiaal. Wilt u meerdere massagebanken laten stofferen? Dan kunt u zelfs kiezen voor het laten aanbrengen van een logo.

De voordelen van herstofferen door Refyzzius

 • Eenvoudig online geregeld
 • Gespecialiseerde vakmensen
 • Sterke kwaliteit bekleding
 • Vervangende banken en steunen
 • Deskundig advies in materiaal en onderhoud
 • Gratis ophalen en afleveren
 • Demontage en montage van onderdelen
 • Snelle levering: binnen 5 tot 10 werkdagen
 • Goede communicatie
 • Duidelijke planning
 • Geen voorrijkosten

Hoe gaan wij te werk?

Als specialist in het herbekleden van behandelbanken en andere apparatuur in de gezondheidszorg weten we hoe belangrijk uw massagebank is. Omdat u deze geen dag kunt missen bij het uitoefenen van uw beroep zorgen wij er daarom voor dat u tijdelijk een vervangende massagetafel krijgt. Wij ontzorgen u bovendien optimaal: we zorgen voor demontage en montage en halen en brengen de te stofferen onderdelen. We werken niet op locatie, maar beschikken over een eigen werkplaats met een ruime voorraad en diverse onderdelen.

Massagebank stofferen – de kosten

Is uw massagetafel toe aan een nieuwe bekleding? Laat hem dan herbekleden in een kleur die past bij uw huisstijl, logo of interieur. Wilt u weten wat de kosten daarvan zijn, bekijk dan eens onze prijzenvoorbeelden en berekenmodule. De prijs van het laten herstofferen van uw massagebank is altijd afhankelijk van o.a. het gekozen materiaal, de soort stiknaad en het al dan niet afnemen van een extra topmatras. Natuurlijk worden de totale kosten ook bepaald door het aantal te stofferen onderdelen.

Professionele herbekleding van uw massagebank

Wilt u meer weten over onze diensten? Bekijk dan al onze informatie over herstofferen en lees meer over onze werkwijze. Wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op.

Back To Top
×Close search
Zoeken

VAKANTIE SLUITING

Van vrijdag 19 juli tot en met vrijdag 9 augustus 2024 sluiten we voor even de deuren om van de zon te gaan genieten. Uiteraard kunt u ons altijd een e-mail sturen en dan komen we er na onze vakantie op terug.

Bestellingen van reinigings- en desinfectiemiddelen worden na donderdag 11 juli 2024 niet meer verstuurd. Na onze vakantie worden de bestellingen weer verzonden.

Fijne vakantie!

Wij wensen iedereen een hele fijne zomer!

 Met vriendelijke groet,
Team Refyzzius

× Hoe kan ik u helpen