Ga naar hoofdinhoud

Massagetafel opnieuw bekleden

Wilt u uw massagetafel opnieuw laten bekleden en een geheel nieuw uiterlijk laten geven? Dit heeft vele voordelen. Met het opnieuw bekleden van uw massagetafel bespaart u niet alleen geld, het is ook een duurzame oplossing. Door uw massatafel opnieuw te laten bekleden krijgt uw hele praktijk bovendien een geheel vernieuwde look. Een nieuwe stoffering van uw massagetafel is verder veel professioneler en hygiënischer dan genoegen nemen met het uiterlijk en slijten van het oude materiaal.

Massagetafel opnieuw bekleden
Massagetafel opnieuw bekleden

Refyzzius, specialist in opnieuw bekleden van massagetafels

Wij zijn gespecialiseerd in het opnieuw bekleden van behandelapparatuur binnen de revalidatiebranche en de gezondheidszorg. Dat maakt ons in Nederland uniek. We stofferen behandelbanken, -stoelen en -tafels voor praktijken en organisaties in de zorgsector. Onze klantenkring bestaat o.a. uit masseurs, massagetherapeuten, fysiotherapeuten, osteopaten, chiropractors en manueel therapeuten. We werken voor gezondheidscentra, ziekenhuizen en privéklinieken, maar ook voor kleinere praktijken en zelfstandig ondernemers.

Wilt u uw massagetafel opnieuw laten bekleden?

Laat dat dan doen door een specialist. Wij werken uitsluitend met hoogwaardige materialen en kunnen uw nieuwe bekleding leveren in iedere gewenste kleur. Als u meerdere massagetafels of behandelbanken opnieuw wilt laten bekleden kunnen wij die zelfs voorzien van een logo. We herbekleden behandeltafels, -stoelen en -banken van de merken Gymna, Novak, Bobath, Enraf-Noniius, Paramedi en Wesseling ecoline. We kennen alle modellen en weten exact hoe we deze op de juiste manier kunnen herstofferen.

De voordelen van stoffering door Refyzzius

 • Eenvoudig online geregeld
 • Gespecialiseerde vakmensen
 • Sterke kwaliteit bekleding
 • Vervangende banken en steunen
 • Deskundig advies in materiaal en onderhoud
 • Gratis ophalen en afleveren
 • Demontage en montage van onderdelen
 • Snelle levering: binnen 5 tot 10 werkdagen
 • Goede communicatie
 • Duidelijke planning
 • Geen voorrijkosten

Hoe werken wij?

Wij zijn ons er terdege van bewust dat u als specialist in de gezondheidszorg afhankelijk bent van uw apparatuur. Wilt u uw massagetafel laten bekleden? Dan zorgen wij er voor dat de overlast zoveel mogelijk wordt beperkt en u volledig wordt ontzorgd. We demonteren uw massagebank, nemen de te behandelen onderdelen mee en brengen ze geheel opnieuw bekleed weer retour en monteren ze aan uw bank. In de tussentijd kunt u gebruik maken van een vervangende massagetafel en kunt u gewoon uw werk blijven uitvoeren. Wel zo gemakkelijk en zo heeft u geen last van inkomstenderving.

Wat kost het om uw massagetafel opnieuw te laten bekleden?

De kosten van onze diensten zijn uiteraard geheel afhankelijk van uw wensen en behoeften. Welk materiaal kiest u, welk stiksel is passend bij het model, wat is het aantal onderdelen dat herbeleef moet worden? Het zijn zomaar wat vragen die de kosten bepalen voor het laten bekleden van uw massagetafel. Wilt u meer duidelijkheid over de kosten? Bekijk dan onze berekenmodule en de prijzenvoorbeelden. Ze geven u direct inzicht in de vele mogelijkheden en bijbehorende prijzen.

Laat uw massagetafel opnieuw te laten bekleden door Refyzzius

Wilt u meer weten over onze professionele diensten? Lees dan alles over het herstofferen en onze werkwijze. Wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op.

Back To Top
×Close search
Zoeken
× Hoe kan ik u helpen