Ga naar hoofdinhoud

Onderdelen apparatuur in sportschool vervangen

Wilt u graag onderdelen apparatuur in sportschool vervangen en zoekt u daarvoor een gespecialiseerd bedrijf? Bij Refyzzius bent u verzekerd van een uitstekende kwaliteit en een deskundige aanpak. Wij zijn specialist in het vervangen van onderdelen van apparatuur in sportschool. Als deskundig restaurateur weten wij exact waar uw apparatuur aan moeten voldoen en met welk materiaal wij moeten werken. Een stoffeerder die niet is gespecialiseerd in professionele apparatuur kent de juiste methoden van bevestiging vaak niet. Met alle gevolgen van dien.

Onderdelen apparatuur in sportschool vervangen
Onderdelen apparatuur in sportschool vervangen

Refyzzius, specialist in het vervangen van onderdelen van apparatuur in sportschool

Als gespecialiseerd bedrijf in het restaureren van onderdelen van apparatuur werken we voor sportscholen, fitnesscentra en ziekenhuizen. Ook zelfstandig ondernemers en praktijken maken veelvuldig gebruik van onze diensten. We werken niet alleen met masseurs en massagetherapeuten, maar ook met osteopaten, chiropractors, fysiotherapeuten en manueel therapeuten. Naast massagebanken stofferen we ook behandelbanken, krachtapparatuur, onderzoekstafels, krukjes en oefenmateriaal. Dat maakt ons uniek in Nederland, maar vooral erg deskundig.

Wilt u onderdelen van apparatuur in sportschool laten vervangen?

Laat dat dan doen door een specialist. Wij vervangen of restaureren onderdelen van apparatuur van diverse merken, zoals Gymna, Novak, Bobath, Enraf-Noniius, Paramedi en Wesseling ecoline. De bekleding van uw massagebank kunnen wij leveren in iedere gewenste kleur. We werken alleen met hoogwaardige, sterke materialen die jarenlang meegaan. Heeft u meerdere behandeltafel die u wilt laten herbekleden? Dan kunnen we deze tevens laten voorzien van een logo. Natuurlijk kunt u altijd kiezen voor een bekleding in de kleur van uw huisstijl of logo.

De voordelen van herstofferen door Refyzzius

 • Eenvoudig online geregeld
 • Gespecialiseerde vakmensen
 • Sterke kwaliteit bekleding
 • Vervangende banken en steunen
 • Deskundig advies in materiaal en onderhoud
 • Gratis ophalen en afleveren
 • Demontage en montage van onderdelen
 • Snelle levering: binnen 5 tot 10 werkdagen
 • Goede communicatie
 • Duidelijke planning
 • Geen voorrijkosten

Hoe werken wij?

U gebruikt uw behandeltafel dagelijks, dat weten wij als geen ander. Daarmee is hij niet alleen gevoelig voor slijtage, maar is hij vooral onmisbaar. Omdat u graag uw beroep wilt blijven uitoefenen tijdens het laten vervangen van onderdelen van apparatuur in sportschool zorgen wij voor een snelle afhandeling en nemen u bovendien alle zorg uit handen. Wij nemen u bovendien alle zorg uit handen. Zo komen we alle te behandelen onderdelen demonteren, nemen we ze mee naar onze werkplaats en brengen we ze weer terug als ze gereed zijn. We monteren ze zelfs weer op uw behandelbank, zodat u zelf niets hoeft te doen. En dat tegen een eerlijke prijs!

Kosten vervangen onderdelen apparatuur fitnesscentrum

Zijn onderdelen van uw apparatuur aan een nieuwe bekleding toe? Dan komen we graag bij u langs. We herstofferen of repareren alleen wat noodzakelijk is en werken zo duurzaam mogelijk. Natuurlijk zijn de restauratie kosten afhankelijk van uw wensen en behoeften. Welk materiaal wilt u laten gebruiken? Hoe wilt u het laten stikken? Wilt u tevens een topmatras laten leveren? Het zijn allemaal vragen die bepalen wat de kosten zijn voor het herstofferen van uw apparatuur. Wilt u meer weten? Bekijk dan onze berekenmodule en de prijzenvoorbeelden.

Laat uw behandeltafel herstofferen door een specialist

Wilt u meer weten over onze professionele diensten? Lees dan alles over het herstofferen en onze werkwijze. Wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op.

Back To Top
×Close search
Zoeken

VAKANTIE SLUITING

Van vrijdag 19 juli tot en met vrijdag 9 augustus 2024 sluiten we voor even de deuren om van de zon te gaan genieten. Uiteraard kunt u ons altijd een e-mail sturen en dan komen we er na onze vakantie op terug.

Bestellingen van reinigings- en desinfectiemiddelen worden na donderdag 11 juli 2024 niet meer verstuurd. Na onze vakantie worden de bestellingen weer verzonden.

Fijne vakantie!

Wij wensen iedereen een hele fijne zomer!

 Met vriendelijke groet,
Team Refyzzius

× Hoe kan ik u helpen