Ga naar hoofdinhoud

Uw behandelbank in TOPconditie om de best mogelijke hygiëne in uw praktijk te kunnen garanderen.

Desinfectiemiddel en reinigingsmiddel Refyzzius

Algemene informatie

Desinfectiemiddel en reinigingsmiddel Refyzzius zijn gebruiksklaar ter bestrijding van bacteriën (excl. mycobacteriën en bacteriesporen), gisten, schimmels en virussen, waaronder het Covid-19 virus. Daarbij is het middel volledig biologisch afbreekbaar en verpakt in een flacon van gerecycled plastic!

Het middel is bestemd voor de desinfectie van oppervlakten, apparatuur en gebruiksvoorwerpen en is toegelaten als desinfectiemiddel door het ministerie van gezondheid, welzijn en sport onder nr. 15413 N. Daarbij is het desinfectiemiddel getest door de fabrikant van onze materialen en is goedgekeurd om te gebruiken. Met het volgen van de instructies zal de bekleding niet door gebruik van het desinfectiemiddel kunnen beschadigen.

Bij het desinfecteren zoveel vloeistof gebruiken dat het oppervlak gedurende de hele inwerktijd nat blijft. Na desinfectie het oppervlak aan de lucht laten drogen. Bij PVC-bekledingen adviseren we de bekleding na te spoelen met schoon water en droog te wrijven. Dit ter voorkoming van waasvorming of vlekken.

Wij bieden het desinfectiemiddel aan in flacons van 500 ml. In het kader van duurzaamheid hebben wij gekozen voor flacons van gerecycled plastic.

Hoe gebruikt u de Refyzzius flacons?

handleiding desinfectie Refyzzius

Voor gecombineerde reiniging en desinfectie is de minimale inwerktijd voor bestrijding van bacteriën en gisten 2 minuten. Indien het oppervlakte eerst gereinigd is, is de minimale inwerktijd voor bestrijding van bacteriën, gisten en virussen 1 minuut en voor bestrijding van schimmels 2 minuten.

Prijs

  • Reinigingsmiddel Refyzzius: € 5,95 excl. BTW, € 7,20 incl. BTW
  • Desinfectiemiddel Refyzzius: € 12,05 excl. BTW, € 14,58 incl. BTW

Bestel uw producten nu online

NAAR HET BESTELFORMULIER
Back To Top
×Close search
Zoeken
× Hoe kan ik u helpen