skip to Main Content

Heeft u een vraag of wil u meer informatie?

Stel uw vraag

Recensies

Wat zeggen onze klanten over onze kwaliteit en service. Lees hun ervaringen hieronder. Wij zouden het op prijs stellen als we uw recensie ook mogen opnemen op onze website. U kunt voor vragen altijd contact met ons opnemen.

Huisartsenpraktijk Yvonne Roijen

Een aanrader!

Wat een  mooi bedrijf: binnen een week is mijn onderzoeksbank weer terug. In de tussentijd een ruilbank gehad en prachtig bekleed; kan zo weer jaren mee, een aanrader!

Yvonne Roijen, Huisartsenpraktijk Yvonne Roijen

HAN University Of Applied Sciences

Prima service en snelle levering

We zijn erg in onze sas met de nieuw beklede banken. Ziet er weer erg mooi uit. Prima service en snelle levering waarvoor onze dank. Vooralsnog kunnen we vooruit met mooi spul.

Steven van Moorsel, Hogeschool van Arnhem en Nijmegen

FysioCompany Eindhoven

Aan te bevelen voor collega’s

We zijn zeer tevreden over het resultaat van de herbekleding van onze apparatuur in de oefenzaal en van enkele hoofdsteunen van behandelbanken, voor een zeer interessante prijs. Zeer vriendelijke organisatie die meedenkt en meewerkt om zo min mogelijk hinder te ondervinden in de praktijkuitvoering. Aan te bevelen voor collega’s en voor toekomst zeker voor herhaling vatbaar.

Erna Beuvink, FysioCompany Eindhoven

Praktijk Dommelen Fysio

Goede en fijne ervaring

We hebben een goede en fijne ervaring met Refyzzius. Zelf hebben we 2 behandelbanken en een hoofdsteun laten herbekleden. Er worden van te voren duidelijke prijsafspraken gemaakt die zonder verassingen worden nagekomen. Refyzzius kenmerkt zich door fijne, snelle en vriendelijke benadering. Behandelbanken worden tussen de bedrijven door gedemonteerd terwijl de vervangende banken van goede kwaliteit worden neergezet. Het werk kan ondertussen gewoon doorgaan. Daarnaast is het eindresultaat gewoon goed!
Ik kan Refyzzius dan ook bij iedereen aanbevelen!

Arjan van Rooij, Praktijk Dommelen

Persoonlijke service

Ik ben erg tevreden over het resultaat (alsof ik een nieuwe behandelbank heb) en de supersnelle en persoonlijke service!

Kees Jan van den Ban, C.J. van den Ban Fysiotherapie

Top Chiropractie

Uitstekende kwaliteit en snelle levering

Onze twee behandelbanken zien er na het herstofferen weer geweldig uit; uitstekende kwaliteit en snelle levering. Er wordt goed geluisterd naar de aanvraag en meegedacht voor de beste en mooiste uitkomst. We zijn ontzettend tevreden!

Travis Concoran, Top Chiropractie

Onze klanten

Gezondheidscentrum Haverstraat | Fysiotherapie Lanen
Fysiotherapeut Sovak, Etten-Leur
Top Chiropractie
Houben Fysiotherapie en Personal Training Schinveld BV
Fysiotherapeut Stichting Zuidwester Middelharnis
FysioCompany Eindhoven
Praktijk Dommelen Fysio
De Fysio
TotalFysio
Huisartsenpraktijk Yvonne Roijen
Fysiotherapie Amsterdam Oost
Ans van Noord
Back To Top
×Close search
Zoeken
× Hoe kan ik u helpen