skip to Main Content

Heeft u een vraag of wil u meer informatie?

Stel uw vraag

Recensies

Wat zeggen onze klanten over onze kwaliteit en service. Lees hun ervaringen hieronder. Wij zouden het op prijs stellen als we uw recensie ook mogen opnemen op onze website. U kunt voor vragen altijd contact met ons opnemen.

Touch&balance

De beste oplossing

Willfred de Ligny van Touch & Balance ontving na een massage de volgende reactie van een cliënt: “De keer was de massage nog beter dan anders, als gevolg van de nieuwe toplaag op de massagetafel. Heerlijk zacht, maar toch stevig. Meestal is mijn rug, na een uur liggen stijf als ik opsta. Dat was nu niet het geval!”

Voor onze behandeltafel zochten we een oplossing voor een zachtere en comfortabele bedekking van de hoofdsteun. Refyzzius heeft ons hiermee geweldig geholpen, verschillende mogelijkheden mogen ervaren, tot we de beste oplossing hadden. Dank je wel Refyzzius en zeker namens onze cliënten!

Willfred en Emmy de Ligny, Touch & Balance

De Fysio

Blij met een tweede ronde voor onze banken

Wij hebben meerdere banken en krukjes naar grote tevredenheid laten herbekleden en repareren bij Refyzzius. Niet alleen kwam alles mooi weer terug. Ook over het contact, de haal, -breng en monteerservice en planning waren we zeer te spreken. We zijn heel blij dat onze banken op deze manier met gemak nog een tweede ronde mee kunnen.

Sisca Ladavid, De Fysio

Fysiotherapeut Stichting Zuidwester Middelharnis

Weer een nette en comfortabele bobath-tafel

We zijn tevreden over het resultaat; Het ziet er netjes uit. En minstens zo belangrijk: we kunnen nu weer op de behandelbank zitten, zonder de plank te voelen.

Wilco Schijf, Fysiotherapeut Stichting Zuidwester, Middelharnis

Fysiotherapeut Sovak, Etten-Leur

Onze behandelbank is weer als nieuw!

Prachtige bekleding, op een nieuwe, steviger en lichtere onderplaat, nieuw schuimrubber en een nieuwe hoog/laag bediening. Dit alles op een hele prettige manier geregeld, zowel het vooroverleg over de mogelijkheden van reviseren, als het tijdstip van afleveren waardoor ik de bank niet heb hoeven missen!

Alice van Welsum, Fysiotherapeut Sovak, Etten-Leur

HAN University Of Applied Sciences

Prima service en snelle levering

We zijn erg in onze sas met de nieuw beklede banken. Ziet er weer erg mooi uit. Prima service en snelle levering waarvoor onze dank. Vooralsnog kunnen we vooruit met mooi spul.

Steven van Moorsel, Hogeschool van Arnhem en Nijmegen

In het verleden bedekte ik de bank met een dekbedovertrek. Nu pronkt het prachtige materiaal en de kleur open en bloot. Als de cliënt op de bank plaatsneemt leg ik er een handdoek op.
Dank voor jullie deskundigheid!

Renny de Bruyn, Praktijk Renny de Bruyn

Onze klanten

Gezondheidscentrum Haverstraat | Fysiotherapie Lanen
Fysiotherapeut Sovak, Etten-Leur
Top Chiropractie
Houben Fysiotherapie en Personal Training Schinveld BV
Fysiotherapeut Stichting Zuidwester Middelharnis
FysioCompany Eindhoven
Praktijk Dommelen Fysio
De Fysio
TotalFysio
Huisartsenpraktijk Yvonne Roijen
Fysiotherapie Amsterdam Oost
Ans van Noord
Back To Top
×Close search
Zoeken
× Hoe kan ik u helpen