skip to Main Content

Heeft u een vraag of wil u meer informatie?

Stel uw vraag

Recensies

Wat zeggen onze klanten over onze kwaliteit en service. Lees hun ervaringen hieronder. Wij zouden het op prijs stellen als we uw recensie ook mogen opnemen op onze website. U kunt voor vragen altijd contact met ons opnemen.

Praktijk Dommelen Fysio

Goede en fijne ervaring

We hebben een goede en fijne ervaring met Refyzzius. Zelf hebben we 2 behandelbanken en een hoofdsteun laten herbekleden. Er worden van te voren duidelijke prijsafspraken gemaakt die zonder verassingen worden nagekomen. Refyzzius kenmerkt zich door fijne, snelle en vriendelijke benadering. Behandelbanken worden tussen de bedrijven door gedemonteerd terwijl de vervangende banken van goede kwaliteit worden neergezet. Het werk kan ondertussen gewoon doorgaan. Daarnaast is het eindresultaat gewoon goed!
Ik kan Refyzzius dan ook bij iedereen aanbevelen!

Arjan van Rooij, Praktijk Dommelen

FysioCompany Eindhoven

Aan te bevelen voor collega’s

We zijn zeer tevreden over het resultaat van de herbekleding van onze apparatuur in de oefenzaal en van enkele hoofdsteunen van behandelbanken, voor een zeer interessante prijs. Zeer vriendelijke organisatie die meedenkt en meewerkt om zo min mogelijk hinder te ondervinden in de praktijkuitvoering. Aan te bevelen voor collega’s en voor toekomst zeker voor herhaling vatbaar.

Erna Beuvink, FysioCompany Eindhoven

Fysiotherapeut Stichting Zuidwester Middelharnis

Weer een nette en comfortabele bobath-tafel

We zijn tevreden over het resultaat; Het ziet er netjes uit. En minstens zo belangrijk: we kunnen nu weer op de behandelbank zitten, zonder de plank te voelen.

Wilco Schijf, Fysiotherapeut Stichting Zuidwester, Middelharnis

Touch&balance

De beste oplossing

Willfred de Ligny van Touch & Balance ontving na een massage de volgende reactie van een cliënt: “De keer was de massage nog beter dan anders, als gevolg van de nieuwe toplaag op de massagetafel. Heerlijk zacht, maar toch stevig. Meestal is mijn rug, na een uur liggen stijf als ik opsta. Dat was nu niet het geval!”

Voor onze behandeltafel zochten we een oplossing voor een zachtere en comfortabele bedekking van de hoofdsteun. Refyzzius heeft ons hiermee geweldig geholpen, verschillende mogelijkheden mogen ervaren, tot we de beste oplossing hadden. Dank je wel Refyzzius en zeker namens onze cliënten!

Willfred en Emmy de Ligny, Touch & Balance

De Fysio

Blij met een tweede ronde voor onze banken

Wij hebben meerdere banken en krukjes naar grote tevredenheid laten herbekleden en repareren bij Refyzzius. Niet alleen kwam alles mooi weer terug. Ook over het contact, de haal, -breng en monteerservice en planning waren we zeer te spreken. We zijn heel blij dat onze banken op deze manier met gemak nog een tweede ronde mee kunnen.

Sisca Ladavid, De Fysio

Persoonlijke service

Ik ben erg tevreden over het resultaat (alsof ik een nieuwe behandelbank heb) en de supersnelle en persoonlijke service!

Kees Jan van den Ban, C.J. van den Ban Fysiotherapie

Onze klanten

Gezondheidscentrum Haverstraat | Fysiotherapie Lanen
Fysiotherapeut Sovak, Etten-Leur
Top Chiropractie
Houben Fysiotherapie en Personal Training Schinveld BV
Fysiotherapeut Stichting Zuidwester Middelharnis
FysioCompany Eindhoven
Praktijk Dommelen Fysio
De Fysio
TotalFysio
Huisartsenpraktijk Yvonne Roijen
Fysiotherapie Amsterdam Oost
Ans van Noord
Back To Top
× Hoe kan ik u helpen