Ga naar hoofdinhoud

Reparatie en bekleding behandeltafel gezondheidscentra

Laat de bekleding van uw behandeltafel in uw gezondheidscentrum repareren. U kunt uw huidige behandeltafel laten herstofferen door een professioneel bedrijf met ervaring in de gezondheidszorg. Niet iedere restaurateur kan een behandelbank repareren en herbekleden. Dat vereist kennis en een speciale techniek die niet iedere meubelstoffeerder beheerst. Refyzzius is een specialist in het repareren en bekleden van behandelbanken in gezondheidscentra. Wij weten precies wat er nodig is voor een behandelbank die jarenlang mee moet gaan. We geven u graag een deskundig advies over slijtage, onderhoud, bevestigingstechnieken en materialen en komen graag langs op uw locatie.

Reparatie en bekleding behandeltafel gezondheidscentra
Reparatie en bekleding behandeltafel gezondheidscentra

Refyzzius is gespecialiseerd in het repareren en bekleden van behandeltafels bij gezondheidscentra

Refyzzius is specialist in herbekleding en reparatie binnen de gezondheidscentra. Wij zijn uniek in Nederland, maar vooral heel deskundig. We reparern en bekleden krachtapparatuur, onderzoekstafels, behandelbanken, krukjes en oefenmateriaal. Dat doen we voor ziekenhuizen, privéklinieken en gezondheidscentra, maar ook voor kleinere praktijken en zelfstandig ondernemers. Onze klantenkring bestaat o.a. uit fysiotherapeuten, osteopaten, chiropractors, manueel therapeuten, massagetherapeuten en masseurs. Ook bij uw gezondheidscentrum helpen we u graag.

Reparatie en bekleding behandeltafel gezondheidscentra

Heeft u binnen uw gezondheidscentrum een behandeltafel die onderhevig is aan slijtage? Heeft u last van scheuren in de bekleding en gaat dat ten koste van de hygiëne? Wat uw klacht ook is, wij verzorgen graag een geheel nieuwe stoffering. We bekleden behandelbanken van diverse merken, zoals Gymna, Novak, Bobath, Enraf-Noniius, Paramedi en Wesseling ecoline. Daarvoor kunt u kiezen uit verschillende kleuren bekleding en diverse soorten materiaal. Wilt u meerdere massagebanken laten stofferen? Dan kunt u zelfs kiezen voor het laten aanbrengen van een logo.

De voordelen van herstofferen door Refyzzius

 • Eenvoudig online geregeld
 • Gespecialiseerde vakmensen
 • Sterke kwaliteit bekleding
 • Vervangende banken en steunen
 • Deskundig advies in materiaal en onderhoud
 • Gratis ophalen en afleveren
 • Demontage en montage van onderdelen
 • Snelle levering: binnen 5 tot 10 werkdagen
 • Goede communicatie
 • Duidelijke planning
 • Geen voorrijkosten

Hoe gaan wij te werk?

Als specialist in het repareren en bekleden van behandelbanken en andere apparatuur in gezondheidscentra weten we hoe belangrijk uw behandeltafel is. Omdat u deze geen dag kunt missen bij het uitoefenen van uw beroep zorgen wij er daarom voor dat u tijdelijk een vervangende behandeltafel krijgt. Wij ontzorgen u bovendien optimaal: we zorgen voor demontage en montage en halen en brengen de te stofferen onderdelen. We werken niet op locatie, maar beschikken over een eigen werkplaats met een ruime voorraad en diverse onderdelen.

Kosten van reparatie en bekleden van een behandelbank in gezondheidscentra

Is er in het gezondheidscentrum waar u werkt de behandelbank toe aan een nieuwe bekleding? Laat hem dan repareren en bekleden in een kleur die past bij uw huisstijl, logo of interieur. Bekijk dan snel onze berekenmodule en de prijzenvoorbeelden. Wij repareren en herstofferen alleen dat wat echt nodig is en proberen zo duurzaam mogelijk te werken. De kosten van restauratie zijn afhankelijk van het gekozen materiaal, het soort stiknaad waar u voor kiest en of u al dan niet een topmatras wilt bijbestellen. Natuurlijk wordt de prijs ook bepaald door het aantal onderdelen dat u laat opnieuw bekleden.

Professionele reparatie ben bekleding van uw behandeltafel

Wilt u meer weten over onze professionele diensten? Bekijk dan alle informatie over herstofferen en lees meer over onze werkwijze. Wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op.

Back To Top
×Close search
Zoeken

VAKANTIE SLUITING

Van vrijdag 19 juli tot en met vrijdag 9 augustus 2024 sluiten we voor even de deuren om van de zon te gaan genieten. Uiteraard kunt u ons altijd een e-mail sturen en dan komen we er na onze vakantie op terug.

Bestellingen van reinigings- en desinfectiemiddelen worden na donderdag 11 juli 2024 niet meer verstuurd. Na onze vakantie worden de bestellingen weer verzonden.

Fijne vakantie!

Wij wensen iedereen een hele fijne zomer!

 Met vriendelijke groet,
Team Refyzzius

× Hoe kan ik u helpen