Ga naar hoofdinhoud

Reparatie en bekleding krachtapparatuur Helmond

Reparatie en bekleding krachtapparatuur Helmond
Reparatie en bekleding krachtapparatuur Helmond

Zoekt u een professional voor reparatie en bekleding krachtapparatuur in de buurt van Helmond? Laat deze klus dan uitvoeren door een specialist. Niet iedere stoffeerder weet wat de vereisten zijn voor het bekleden van een krachtapparatuur of onderzoekstafel. Een meubel is tenslotte echt iets heel anders dan een professioneel apparaat. Refyzzius is gespecialiseerd in herstoffering binnen de gezondheidszorg en de revalidatiebranche. We stofferen voornamelijk behandelbanken, onderzoekstafels, krachtapparatuur, oefenmateriaal en krukjes. Dat maakt ons uniek in Nederland, maar vooral heel deskundig.

Refyzzius, specialist in reparatie en bekleding krachtapparatuur Helmond

Als specialist in herbekleding van materialen en krachtapparatuur binnen de gezondheidszorg weten we exact wat er nodig is voor een goede restauratie. Daarnaast werken we voor zowel gezondheidscentra en ziekenhuizen als privéklinieken, maar ook voor praktijken en zelfstandigen. Onze klanten zijn masseurs, fysiotherapeuten, manueel therapeuten, osteopaten en chiropractors. We kennen de omstandigheden waarin zij werken, weten welk materiaal het best geschikt is en kennen bovendien het belang van het altijd beschikbaar hebben van goede apparatuur.

Is uw krachtapparatuur toe aan een opknapbeurt?

Laat die dan opnieuw bekleden door een deskundige specialist. Bovendien werken wij alleen met de sterkste materialen en kunnen wij daarnaast uw bekleding leveren in iedere gewenste kleur. We bekleden krachtapparatuur van diverse merken. Voor het restaureren van uw krachtapparatuur of onderzoekstafel in de buurt van Helmond kunt u zelf kiezen voor de kleur, bijvoorbeeld van uw logo of huisstijl. Tenslotte als u meerdere krachtapparatuur wilt laten bekleden, dan kunt u deze tevens laten voorzien van uw eigen logo.

De voordelen van herstofferen door Refyzzius

 • Eenvoudig online geregeld
 • Gespecialiseerde vakmensen
 • Sterke kwaliteit bekleding
 • Vervangende banken en steunen
 • Deskundig advies in materiaal en onderhoud
 • Gratis ophalen en afleveren
 • Demontage en montage van onderdelen
 • Snelle levering: binnen 5 tot 10 werkdagen
 • Goede communicatie
 • Duidelijke planning
 • Geen voorrijkosten

Hoe gaan wij te werk?

Krachtapparatuur, onderzoekstafels, massagetafels of behandelstoelen wordt in iedere praktijk dagelijks gebruikt. Dat maakt hem niet alleen gevoelig voor slijtage, maar hij is daardoor vooral onmisbaar. Is uw krachtapparatuur aan vervanging toe maar kunt u die geen enkele dag missen? Dat is geen enkel probleem. Wij komen naar u toe, demonteren uw tafel, stoel of bank, plaatsen een vervangend exemplaar en repareren vervolgens die van u in onze gespecialiseerde werkplaats.

Kosten reparatie en bekleding krachtapparatuur Helmond

Wij repareren of herstofferen alleen dat wat echt nodig is en werken zo duurzaam mogelijk. Wilt u weten wat het herstofferen ongeveer gaat kosten? Bekijk dan snel onze berekenmodule en prijzenvoorbeelden. Onze prijzen zijn gebaseerd op uw wensen en daardoor zijn ze voor iedere klant weer anders. Zo kunt u kiezen uit verschillende materialen, de wijze van het aanbrengen van stiknaden en of u wel of niet een topmatras wilt laten bijleveren. Natuurlijk hangt de prijs ook af van het aantal te laten stofferen onderdelen van uw krachtapparatuur.

Refyzzius, een verstandige keuze

Wilt u meer weten over onze diensten? Lees dan meer over onze werkwijze of informeer u over onze manier van herstofferen. Wilt u graag een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op.

Back To Top
×Close search
Zoeken
× Hoe kan ik u helpen