skip to Main Content

Blog

Succesverhaal : Door ‘corona-poetsen’ je behandelbank versleten? Reinig juist of kies voor herbekleden

Milou Braspenning, fysiotherapeut bij Fysioteam Baarle, had nog niet zo lang een nieuwe behandeltafel. Maar door het fanatieke poetsen door alle coronamaatregelen, is de bekleding eerder kapot gegaan dan verwacht. De bank zag er niet uit en ze vond het niet kunnen om cliënten op deze bank te behandelen. Omdat ze het zonde vond om een niet zo oude behandelbank weg te doen, kwam ze bij herstofferen uit. En dus bij Refyzzius! 

De juiste reiniging voorkomt herbekleden

“Ik had totaal geen idee van het onderhouden van je behandelbank met speciale reinigingsmiddelen, als ik dat eerder had geweten was herbekleding wellicht niet nodig geweest.”, aldus Milou.

Ze vult aan: “Helaas was deze optie voor mij te laat en dus begon ik te Googlen op herbekleden en zo kwam ik uiteindelijk bij Refyzzius terecht. Het is mijn eerste keer herbekleden en ik sta versteld van de mogelijkheden die dit met zich meebrengt. Van mijn 5-delige bank zijn alleen het hoofd- en middengedeelte opnieuw bekleed en hij ziet er weer als nieuw uit!”

Klaar voor de toekomst

“Refyzzius heeft mij erg fijn geholpen. Er was snel contact en dit heeft zich gedurende het gehele traject voortgezet. Er wordt snel ter plekke gewerkt en ook het halen en brengen van de bank gebeurt in een rap tempo. Als fysiotherapeut heb je weinig tijd tussen de cliënten door, dus deze werkwijze van Refyzzius zorgt dat je niet gehinderd wordt in je werk. Ik weet nu ook hoe dat ik de behandelbank in de toekomst moet onderhouden en welke reiniging en desinfectie het meest geschikt hiervoor is. Alles om ervoor te zorgen dat er hygiënisch gewerkt wordt, zonder dat de bank verslijt!”, zegt een tevreden Milou.

 

Back To Top
×Close search
Zoeken

Zomersluiting

Van vrijdag 6 augustus tot en met vrijdag 27 augustus 2021 nemen wij even de tijd om op te laden. Bestellingen van reinigings- en desinfectiemiddelen zullen we in deze drie weken ook niet versturen.

Wel zijn wij via ons algemeen nummer bereikbaar: 040-340 00 91. U kunt dan uw bericht achterlaten via onze telefoonservice. Uiteraard kunt u ons ook een mail sturen: info@refyzzius.nl. Uw vraag nemen we dan in de week van 30 augustus 2021 in behandeling.

Tot onze vakantie gaan we uiteraard nog graag voor u aan de slag. En als de herbekleding niet meer voor 6 augustus as. geregeld kan worden, plannen we deze alvast voor na de vakantie. We horen graag van u!

Met vriendelijke groet,
Team Refyzzius

team Refyzzius

× Hoe kan ik u helpen