Ga naar hoofdinhoud

Blog

Succesverhaal: Refyzzius denkt mee & doet wat ze belooft: ik voel me ontzorgd van A tot Z!

Fysiotherapeut Hans van Heesch:

“Refyzzius denkt mee & doet wat ze belooft: ik voel me ontzorgd van A tot Z!”

Fysiotherapie Petershofje in Tilburg heeft 8 fysiotherapeuten in dienst, met verschillende specialismen. Dat vraagt om goede behandelbanken! Hans van Heesch schakelde de hulp van Refyzzius in om alles te herbekleden. Lees hier hoe tevreden hij daarover is en waarom hij iedereen de service van Refyzzius aanraadt. Wees niet bang, het is geen advertentie, gewoon een mooi succesverhaal!

Geen dikteverschil en een uniforme uitstraling

“Onze praktijk heeft zeven behandelbanken. Deze waren aan vernieuwing toe. Ik schakelde hiervoor de hulp in van de leverancier. Ik vond de prijs vrij hoog en we moesten alles zelf (de)monteren. Toen dacht ik ineens aan Refyzzius. Tijdens een congres had ik kennis met ze gemaakt en via social media kom ik ze regelmatig tegen. Ik had me tijdens dit congres opgegeven voor het winnen van een prijs – het laten herstofferen van behandelbanken – maar ik won helaas niet. Ik dacht: wellicht win ik nu wel, als ik een betere prijs geoffreerd krijg dan de leverancier van de banken.”

“Dit was het geval. Refyzzius adviseerde om alle behandelbanken en alle delen ervan te herstofferen, zodat er geen dikteverschil in de kussens zou ontstaan en er een uniforme uitstraling in de praktijk is. We kregen leenbanken zodat we door konden werken. Daarnaast werd alles opgehaald, gedemonteerd, teruggebracht en gemonteerd. En dat alles binnen anderhalve week! Kortom: van A tot Z ontzorgd worden, alles herstofferen en voor een scherpere prijs dan de leverancier. De keuze voor Refyzzius was al gauw gemaakt.”

Comfort staat voorop

“Het is erg prettig samenwerken met een partij die echt naar je wensen luistert en je graag adviseert. Daarnaast gaan ze voor kwaliteit. Onze praktijk heeft ooit eerder voor herstofferen gekozen bij een andere partij. Goed gedaan, maar uiteindelijk een zooitje qua uitstraling door kleur- en materiaalverschil. Bij Refyzzius kun je kiezen uit verschillend materiaal en daardoor voor diverse kwaliteit en er wordt altijd eerlijk gezegd wat de meest geschikte keuze is. Comfort voor de patiënt staat uiteraard voorop in deze keuze. Daarnaast schakelen ze snel: de leenbanken hadden een grotere uitsparing in het hoofdbord wat onze klanten beviel. Hier hebben ze direct rekening mee gehouden tijdens het herstofferen, waardoor drie banken dit nu hebben.”

Klaar voor de toekomst

“Als het goed is gaan de geherstoffeerde behandelbanken weer jaren mee doordat we voor het beste materiaal hebben gekozen op advies van Anuska & Martijn (oprichters Refyzzius). De tijd zal het uitwijzen, maar de afspraken die ze gemaakt hebben komen ze na, dus hier ben ik allesbehalve bang voor. Mijn collega’s en ik zijn erg tevreden met het resultaat!”

Wil jij ook zo’n succesverhaal kunnen vertellen? Neem dan contact met ons op!

De volgende stap in duurzaam ondernemen
Succesverhaal : Door ‘corona-poetsen’ je behandelbank versleten? Reinig juist of kies voor herbekleden
Back To Top
×Close search
Zoeken
× Hoe kan ik u helpen