Ga naar hoofdinhoud

Blog

Ter plaatse herbekleden?

We krijgen regelmatig de vraag of we niet ter plaatse de herstoffering kunnen doen.

In ons bedrijf werken wij met een aantal mensen in de werkplaats en in het naaiatelier. De volgorde van ons werk is als volgt:

  1. Het polsterdeel wordt eerst kaal gemaakt van alle nietjes (zijn er stiekem heel veel);
  2. Daarna wordt het patroon geknipt;
  3. Vervolgens wordt de nieuwe bekleding gestikt;
  4. Uiteindelijk wordt de nieuwe bekleding om de plaat en het schuim getrokken en vastgemaakt.

Praktisch gezien kunnen we niet alle kleuren van de materialen meenemen. Uiteraard werken we met een aantal standaardkleuren, zoals wit, zwart, grijs en blauw, maar alleen al in deze kleuren hebben we meerdere variaties in tinten. En graag houden we de keuze voor u open om juist voor een hele andere kleur te kiezen bijvoorbeeld oranje of groen.

Ons uitgangspunt is dat we alleen vervangen wat nodig is. En soms komen we er pas met het kaalmaken van een polsterdeel dat de onderplaat en/of het schuim niet meer goed is. In dat geval vervangen we dit, na overleg met de klant.

Om kwaliteit te kunnen leveren vraagt ons werk om goede werkplekken, een goede voorraad aan bekleding, schuim en onderplaten.

Omdat het herbekleden ter plaatse niet kan, zorgen wij voor een andere oplossing: we plaatsen een vervangende bank of een vervangend polsterdeel. U kunt gewoon doorwerken en wij zorgen in de tussentijd voor de herbekleding!

Practice what you preach
Babydoekjes
Back To Top
×Close search
Zoeken
× Hoe kan ik u helpen