Ga naar hoofdinhoud

Tweedehands behandelstoel

Een tweedehands behandelstoel in uw salon? U kunt ook uw huidige stoel laten herbekleden door een professioneel bedrijf met ervaring. Niet iedere restaurateur kan een dergelijke stoel stofferen. Dat vereist kennis en een speciale techniek die niet iedere meubelstoffeerder beheerst. Refyzzius is specialist in het herstofferen van onder andere behandelstoelen en behandelbanken. Wij weten precies wat er nodig is voor een behandelstoel die nog jarenlang mee moet gaan. We geven u graag een deskundig advies over slijtage, onderhoud, bevestigingstechnieken en materialen en komen graag langs op uw locatie.

Refyzzius is gespecialiseerd in herstofferen

Refyzzius is specialist in herbekleding van behandelbanken en behandelstoelen. Hiermee zijn wij uniek in Nederland, maar vooral deskundig. We herstofferen behandelstoelen, krachtapparatuur, onderzoekstafels, behandelbanken, krukjes en oefenmateriaal. Dat doen we voor ziekenhuizen, privéklinieken, gezondheidscentra en schoonheidscentra, maar ook voor kleinere praktijken en zelfstandig ondernemers. Onze klantenkring bestaat o.a. uit pedicurepraktijken, schoonheidssalons, fysiotherapeuten, osteopaten, chiropractors, manueel therapeuten, massagetherapeuten en masseurs. Ook u helpen we daarom graag.

Laat uw eigen tweedehands behandelstoel opnieuw bekleden

Heeft u een behandelstoel die onderhevig is aan slijtage? Heeft u last van scheuren in de bekleding en gaat dat ten koste van de hygiëne? Wat uw klacht ook is, wij verzorgen graag een geheel nieuwe stoffering. Daarvoor kunt u kiezen uit verschillende kleuren bekleding en diverse soorten materiaal.

Tweedehands behandelstoel
Tweedehands behandelstoel

De voordelen van herstofferen door Refyzzius

  • Eenvoudig geregeld
  • Gespecialiseerde vakmensen
  • Sterke kwaliteit bekleding
  • Deskundig advies in materiaal en onderhoud
  • Gratis ophalen en afleveren
  • Demontage en montage van onderdelen
  • Snelle levering
  • Goede communicatie
  • Duidelijke planning
  • Geen voorrijkosten

Hoe gaan wij te werk?

Als specialist in het herbekleden van behandelstoelen en andere apparatuur weten we hoe belangrijk voor u een goede behandelstoel is. Omdat u deze geen dag kunt missen bij het uitoefenen van uw beroep zorgen wij er daarom voor dat u de stoel zo kort mogelijk hoeft te missen. Wij ontzorgen u bovendien optimaal: we zorgen voor demontage en montage en halen en brengen de te stofferen onderdelen.

Wat zijn de kosten voor het herbekleden van een behandelstoel?

Is uw behandelstoel toe aan een nieuwe bekleding? Laat hem dan herbekleden in een kleur die past bij uw huisstijl, logo of interieur. Wij repareren en herstofferen alleen dat wat echt nodig is en proberen zo duurzaam mogelijk te werken. De kosten van restauratie zijn afhankelijk van het gekozen materiaal, het soort stiknaad waar u voor kiest en of de behandelstoel nieuw schuim nodig heeft. Natuurlijk wordt de prijs ook bepaald door het aantal onderdelen dat u opnieuw laat bekleden.

Professionele restauratie van uw tweedehands behandelstoel

Wilt u meer weten over onze professionele diensten? Bekijk dan alle informatie over herstofferen en lees meer over onze werkwijze. Wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op.

Back To Top
×Close search
Zoeken
× Hoe kan ik u helpen