skip to Main Content

Hoe gaan wij te werk?

Bereken uw voordeel

Hoe gaan wij te werk?

Herstofferen behandelbanken: gemakkelijk, goed en voor een reële prijs

Bij ReFyzzius vinden we het belangrijk dat het herstofferen van een behandelbank of onderzoekstafel snel, gemakkelijk, goed en voor een reële prijs wordt geregeld. U heeft tenslotte als zorgverlener wel belangrijkere dingen aan uw hoofd dan alleen die behandelbank.

Regel de herstoffering makkelijk online

Aanvragen voor het herstofferen van één behandelbank of onderzoekstafel kan gewoon online, via onze website. Binnen twee werkdagen nemen we contact met u op en sturen we u een voorstel met ophaal- en afleverdata. Deze data kunnen we garanderen als u de opdracht binnen 2 werkdagen per e-mail aan ons bevestigd.

Nieuwe bekleding voor meerdere banken

Bij aanvragen voor het opnieuw bekleden van meerdere behandelbanken of onderzoekstafels maken wij graag een offerte op maat.

Persoonlijk advies

Heeft u vooraf vragen over bijvoorbeeld het materiaal voor de stoffering, over het wel of niet vervangen van het schuim of over een eventuele traagschuim topmatras, dan kunt u altijd contact met ons opnemen voor een vrijblijvend advies.

Snel en volgens afspraak herstofferen

Ter plekke demonteren we het te stofferen deel van de behandelbank, zodat het onderstel niet kan worden beschadigd tijdens vervoer. Zodra de polsterdelen van de behandeltafel of onderzoeksbank zijn opgehaald, gaan we aan de slag met de bekleding om deze volgens afspraak weer bij u af te leveren. Binnen 5-10 werkdagen heeft u de opnieuw beklede onderdelen van de bank of tafel retour en monteren we die weer deskundig op het onderstel.

Vervangende behandelbank of vervangend hoofdsteun: tijd besparen!

De praktijk kan tijdens het herstofferen van de behandelbank gewoon doorlopen, omdat wij vervangende behandelbanken hebben. Voor verschillende type banken hebben we ook vervangende hoofdsteunen. Deze vervangende hoofdsteunen plaatsen we kosteloos terwijl wij uw eigen hoofdsteunen herstofferen.

Landelijke dekking zonder voorrijkosten

ReFyzzius werkt landelijk en rekent geen voorrijkosten. We gaan wel uit van het principe van afspraak = afspraak. Bij aflevering tekent u voor het in ontvangst nemen van de opnieuw beklede behandelbank(en) en ontvangt u van ons de factuur.

Kwaliteitsborging

In de uitvoering van ons werk hanteren wij een registratie om de kwaliteit te waarborgen. Van elke herbekleedde bank is traceerbaar welk materiaal (onderplaat, schuim een/of bekleding) gebruikt is. Zeker als het gaat om de strenge eisen zoals brandwerendheid en perfecte hygiëne mag er in onze ogen hier geen twijfel over bestaan.

Op al onze aanbiedingen, offertes, overeenkomsten en de uitvoering daarvan zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

Back To Top