Ga naar hoofdinhoud

Hoe gaan wij te werk?

Bereken uw voordeel

Hoe gaan wij te werk?

Herstofferen behandelbanken: gemakkelijk, goed en voor een reële prijs

Bij Refyzzius vinden we het belangrijk dat het herstofferen van een behandelbank, onderzoekstafel, kruk of fitnesstoestel snel, gemakkelijk, goed en voor een reële prijs wordt geregeld. U heeft tenslotte als zorgverlener wel belangrijkere dingen aan uw hoofd dan alleen die behandelbank.

Regel de herstoffering makkelijk online

Aanvragen voor het herstofferen kan gewoon online, via onze website. U kunt vrijblijvend een prijsaanvraag indienen. Binnen twee werkdagen nemen we contact met u op om de prijsaanvraag door te nemen. Indien wij voor u de herbekleding mogen verzorgen, ontvangt u van ons een orderbevestiging met ophaal- en afleverdata.

Nieuwe bekleding voor meerdere banken

Bij aanvragen voor het opnieuw bekleden van meerdere behandelbanken of andere onderdelen maken wij graag een offerte op maat.

Extra service

Met het demonteren van de behandelbank of massagetafel kijken wij ook het onderstel voor u na aan de hand van een visuele inspectielijst. Lees hier meer over onze extra service.

Persoonlijk advies

Heeft u vooraf vragen over bijvoorbeeld het materiaal voor de stoffering, over het wel of niet vervangen van het schuim of over een eventuele traagschuim topmatras, dan kunt u altijd contact met ons opnemen voor een vrijblijvend advies.

Snel en volgens afspraak herstofferen

Wij nemen niet de gehele behandelbank mee (en uiteraard ook geen fitnesstoestellen), maar alleen de delen die opnieuw bekleed moeten worden. Op uw locatie demonteren we de polsterdelen en gaan we op onze bedrijfslocatie aan de slag met de herbekleding. Uitgangspunt is dat we een week na het ophalen de onderdelen weer bij u leveren en monteren. In deze week tijd zorgen wij dat u gewoon door kunt werken door het plaatsen van  vervangende hoofdsteunen of vervangende behandelbanken. Deze vervangende onderdelen hebben wij niet voor fitnessapparatuur. Hiervoor stemmen wij de levertijden met u af, zodat u het minst last heeft van het missen van de polsterdelen.

Vervangende behandelbank of vervangende hoofdsteun: tijd besparen!

De praktijk kan tijdens het herstofferen van de behandelbank gewoon doorlopen, omdat wij vervangende behandelbanken hebben. Voor verschillende type banken hebben we ook vervangende hoofdsteunen. Deze vervangende hoofdsteunen plaatsen we kosteloos terwijl wij uw eigen hoofdsteunen herstofferen.

Landelijke dekking

Refyzzius werkt landelijk. Met uw akkoord van de opdracht kijken we hoe we routes met andere opdrachten zo goed mogelijk kunnen combineren. De ene keer betekent dit dat we snel bij u kunnen zijn en de andere keer kan het wat langer duren voordat we de herbekleding kunnen inplannen.

Kwaliteitsborging

In de uitvoering van ons werk hanteren wij een registratie om de kwaliteit te waarborgen. Van elke herbekleedde bank is traceerbaar welk materiaal (onderplaat, schuim een/of bekleding) gebruikt is. Zeker als het gaat om de strenge eisen zoals brandwerendheid en perfecte hygiëne mag er in onze ogen hier geen twijfel over bestaan.

Op al onze aanbiedingen, offertes, overeenkomsten en de uitvoering daarvan zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

Een voorbeeld project: Herbekleding Hogeschool

Back To Top
×Close search
Zoeken
× Hoe kan ik u helpen