Ga naar hoofdinhoud

Onze service

Een behandelbank moet niet alleen hygiënisch oké zijn. Deze moet ook veilig in gebruik zijn: voor u en uw client.

Uw behandelbank is een belangrijk hulpmiddel voor u als zorgverlener. Bij elektrische apparatuur is regelmatig onderhoud en keuring een vereiste. Maar we zien bij het demonteren van behandelbanken regelmatig dat er een of meerdere schroefjes missen of andere kleine mankementen, waardoor de behandelbank eigenlijk niet meer veilig gebruikt kan worden. Vaak is dit makkelijk en snel op te lossen.

Met de oplevering van een herbekleding, krijgt uw behandelbank van ons een sticker waaruit blijkt dat de bekleding hygiënisch oké is. Maar uiteraard wilt u dat de gehele behandelbank in orde is.

Met het demonteren van de polsterdelen voor de herbekleding, is het voor ons een kleine moeite om ook de andere onderdelen delen van de behandelbank na te kijken. Zo dragen wij met onze service extra bij aan optimaal gebruik van uw behandelbank

Voor het nakijken van uw behandelbank gebruiken wij een visuele inspectielijst. Deze lijst vullen wij bij het demonteren van de polsterdelen meteen in. In de tijd dat we voor de herbekleding zorgdragen, kunt u via uw eigen monteur of via een door ons aanbevolen monteur, de behandelbank laten repareren. Zo heeft u na de herbekleding een bank die weer optimaal ingezet kan worden!

deze bekleding is hygienisch oke

Uw bekleding hygiënisch oké sticker

Back To Top
×Close search
Zoeken
× Hoe kan ik u helpen