Ga naar hoofdinhoud

Blog

Winactie: maak kans op herbekleding van je behandelbank

Op de DvdF2022 in ’s-Hertogenbosch verloten we een herbekleding van een behandelbank. Het mooie aan deze loting is, dat je niet naar ’s-Hertogenbosch hoeft te komen. Als je wel komt, reserveren we een tas voor je -met inhoud-. Een extra cadeau dus, met een aantal leuke en bruikbare items.

Voor de deelname, horen we graag je mening op een aantal vragen. De vragen hebben met onze dienstverlening te maken en wat wij daarbij belangrijk vinden. Wij zijn behandelbanken en onderzoekstafels gaan herbekleden, omdat we het onnodig vinden dat goede onderdelen weggegooid worden (onderplaat en schuim) als alleen de bekleding versleten was. Daarbij is het natuurlijk helemaal vreemd als een behandelbank wordt vervangen als deze nog prima te gebruiken is (ook al is de behandelbank boekhoudkundig afgeschreven). Naast verspilling voorkomen en kosten besparen, speelt naar onze mening ook hygiëne, kwaliteit van materiaal (dit heeft ook duurzaamheid te maken), service van dienstverlening en uitstraling in de praktijk een belangrijke rol.

Heel graag horen we hoe jij hier over denkt. Dus vul vandaag de vragenlijst nog in en maak kans op de herbekleding. Deze actie is verlopen.

Een aantal tips om bij herbekleding op te letten
Hee, wat een rot bericht. Maar we hebben ook goed nieuws!
Back To Top
×Close search
Zoeken
× Hoe kan ik u helpen