Ga naar hoofdinhoud

Over ons

Bel mij terug

Over ons

Toenemende vraag naar specialisme in herstoffering behandelbanken

Vanuit zijn studie en werk heeft Martijn veel contacten met fysiotherapeuten, ergotherapeuten en revalidatieartsen. Van deze professionals kreeg hij steeds vaker de vraag of hij het herstofferen van een behandelbank kon regelen.

Praktijkhouders en zorginstellingen liepen vaak tegen dezelfde knelpunten aan:

  • De behandelbank of onderzoekstafel kan niet gemist worden;
  • Niet elke lokale stoffeerder heeft voldoende ervaring met het bekleden van behandelbanken;
  • Leveranciers bieden vaak alleen het vervangen van de onderdelen aan;
  • De levensduur van het onderstel van de behandelbanken zijn beduidend langer dan levensduur van de bekleding. Maar modellen worden in de loop van de tijd vervangen, waardoor vervangende onderdelen, zoals bijvoorbeeld een hoofdsteun niet meer verkrijgbaar zijn.

Samen met zijn vrouw Anuska Lindenhovius richtte hij in 2016 Refyzzius op om in deze behoefte te kunnen voorzien.

Onze missie: uw behandelbank of onderzoekstafel als nieuw

De missie van Refyzzius is om voor de zorgprofessional de behandelbank op een duurzame wijze in topconditie te houden om optimale hygiëne binnen de praktijk te garanderen.

Onze visie: duurzame keuze

Als ondernemers vinden wij het belangrijk om ook onze bijdrage te leveren aan het milieu en duurzaamheid. Met het herbekleden van een behandelbank kijken we wat echt vervangen moet worden en hergebruiken we wat nog goed is. Het is niet altijd nodig om de gehele bank te vervangen. Herstofferen van een behandelbank is daarmee niet alleen een duurzame keuze, maar scheelt ook in de kosten. Daarmee houden we onze gezondheidszorg betaalbaar.

Teamwork

Anuska is uw eerste aanspreekpunt. Zij zorgt voor een snelle en soepele verwerking van uw aanvraag, doet de planning en is verantwoordelijk voor financiële zaken en personeelszaken. Martijn draagt zorg voor de technische en operationele uitvoering en Dennis komt bij u de behandelbank of onderzoekstafel de/monteren en een vervangende bank of een onderdeel plaatsen.
Het herstofferen vindt vervolgens plaats in onze stoffeerderij en naaiatelier in Best. Als team houden we alle aandacht op onze dienstverlening en zorgen we voor kwaliteitsborging over de gebruikte materialen en geleverde producten. We dragen we er met z’n allen aan bij dat onze klanten naar alle tevredenheid de service ervaren wanneer ze een behandelbank of onderzoekstafel terug krijgen. Het is dan ook fijn dat we deze waardering voor de service en het vakmanschap van onze klanten terug krijgen!

Sociaal ondernemer

Als werkgever vinden wij het belangrijk om onze verantwoordelijkheid naar de maatschappij te nemen. Niet alleen in het kader van duurzaamheid en milieu willen wij onze bijdrage leveren, ook als het om mensen gaat.

Benieuwd naar de mogelijkheden bij Refyzzius?

“Een nieuwe kijk op hergebruik
van uw behandelbank”

Refyzzius in vakblad ‘Medisch Ondernemen’, maart 2020

“Wij richten ons op het herbekleden van behandelbanken, onderzoekstafels en fitnessapparatuur. Het bedrijf werkt vanuit het motto: ‘Gooi niet weg wat niet weg hoeft en vervang alleen wat slecht is’. Bespaar flink op de kosten besparen en denk aan duurzaamheid.”

GA NAAR HET ARTIKEL
Back To Top
×Close search
Zoeken

VAKANTIE SLUITING

Van vrijdag 19 juli tot en met vrijdag 9 augustus 2024 sluiten we voor even de deuren om van de zon te gaan genieten. Uiteraard kunt u ons altijd een e-mail sturen en dan komen we er na onze vakantie op terug.

Bestellingen van reinigings- en desinfectiemiddelen worden na donderdag 11 juli 2024 niet meer verstuurd. Na onze vakantie worden de bestellingen weer verzonden.

Fijne vakantie!

Wij wensen iedereen een hele fijne zomer!

 Met vriendelijke groet,
Team Refyzzius

× Hoe kan ik u helpen