skip to Main Content

Over ons

Bel mij terug

Over ons

Toenemende vraag naar specialisme in herstoffering behandelbanken

Vanuit zijn studie en werk heeft Martijn veel contacten met fysiotherapeuten, ergotherapeuten en revalidatieartsen. Van deze professionals kreeg hij steeds vaker de vraag of hij het herstofferen van een behandelbank kon regelen.

Praktijkhouders en zorginstellingen liepen vaak tegen dezelfde knelpunten aan:

  • De behandelbank of onderzoekstafel kan niet gemist worden;
  • Niet elke lokale stoffeerder heeft voldoende ervaring met het bekleden van behandelbanken;
  • Leveranciers bieden vaak alleen het vervangen van de onderdelen aan;
  • De levensduur van het onderstel van de behandelbanken zijn beduidend langer dan levensduur van de bekleding. Maar modellen worden in de loop van de tijd vervangen, waardoor vervangende onderdelen, zoals bijvoorbeeld een hoofdsteun niet meer verkrijgbaar zijn.

Samen met zijn vrouw Anuska Lindenhovius richtte hij in 2016 ReFyzzius op om in deze behoefte te kunnen voorzien.

Onze missie: uw behandelbank of onderzoekstafel als nieuw

De missie van ReFyzzius is om voor de zorgprofessional die voor het uitoefenen van zijn werk een behandelbank of onderzoekstafel nodig heeft, op een duurzame wijze, de bank of tafel te herstofferen, zodat deze weer als nieuw is.

Onze visie: duurzame keuze

Als ondernemers vinden wij het belangrijk om ook onze bijdrage te leveren aan het milieu en duurzaamheid. Met het herbekleden van een behandelbank kijken we wat echt vervangen moet worden en hergebruiken we wat nog goed is. Het is niet altijd nodig om de gehele bank te vervangen. Herstofferen van een behandelbank is daarmee niet alleen een duurzame keuze, maar scheelt ook in de kosten. Daarmee houden we onze gezondheidszorg betaalbaar.

Teamwork

Vanuit ons team van stoffeerders en coupeuses dragen we er met z’n allen aan bij dat onze klanten naar alle tevredenheid de service ervaren wanneer ze een behandelbank of onderzoekstafel terug krijgen. We horen vaak: “Het lijkt wel als nieuw!” Anuska is uw aanspreekpunt. Zij zorgt voor een snelle en soepele verwerking van uw aanvraag, doet de planning en is verantwoordelijk voor financiële zaken en personeelszaken. Martijn draagt zorg voor de technische en operationele uitvoering.

Alles wat wij doen, doen wij in eigen beheer. Wij hebben onze eigen stoffeerderij en naaiatelier en ook het ophalen/leveren en het (de)monteren van polsterdelen wordt door ons zelf gedaan. Zo houden we alle aandacht op onze dienstverlening en zorgen we voor kwaliteitsborging over de gebruikte materialen en geleverde producten.

Sociaal ondernemer

Als werkgever vinden wij het belangrijk om onze verantwoordelijkheid naar de maatschappij te nemen. Niet alleen in het kader van duurzaamheid en milieu willen wij onze bijdrage leveren, ook als het om mensen gaat.

Benieuwd naar de mogelijkheden bij ReFyzzius?

Martijn Lindenhovius

Martijn Lindenhovius

Vanuit zijn opleiding Fysiotherapie startte Martijn zijn loopbaan bij een organisatie gespecialiseerd in lig- en zitvoorzieningen. Na een aantal jaren nam hij bewust de stap om het beroep op te pakken waar hij in eerste instantie voor is opgeleid: fysiotherapeut. In 2003 richtte hij Lindenhovius Orthese Techniek op (LOT). Hier kon Martijn de vakgebieden van fysiotherapie en orthese techniek optimaal combineren. Als specialist wordt hij ingezet voor ligvoorzieningen waar de standaard voorzieningen niet voldoen.

Anuska Lindehovius

Anuska Lindenhovius

Anuska is opgeleid in Personeel & Organisatie en heeft haar eigen onderneming in HRM-advies en loopbaanbegeleiding beëindigd om zich volledig op ReFyzzius te kunnen richten. Anuska is verantwoordelijk voor de algemene bedrijfsvoering en is uw aanspreekpunt bij vragen, offertes en de planning.

Anuska schrijft regelmatig een blog over ReFyzzius en waar ze als bedrijf mee bezig zijn.

Back To Top