skip to Main Content

Martijn Lindenhovius

Vanuit zijn opleiding Fysiotherapie is Martijn zijn loopbaan begonnen bij een organisatie gespecialiseerd in lig- en zitortheses. Na een aantal jaren nam hij bewust de stap om het beroep op te pakken waar hij in eerste instantie voor is opgeleid: fysiotherapeut. Met de ervaring van zowel Fysiotherapie als Orthese Techniek heeft hij in 2003 Lindenhovius Orthese Techniek (LOT) opgericht. Vanuit hier kan Martijn de beide vakgebieden optimaal combineren en een meerwaarde bieden als voor mensen met een meervoudige beperking. Als specialist wordt hij ingezet voor het maken van en adviseren in ligvoorzieningen waar standaardvoorzieningen niet voldoen.

Samen met zijn vrouw Anuska heeft hij Refyzzius opgericht. Zijn focus ligt bij Lindenhovius Orthese Techniek, maar hij zorgt binnen Refyzzius voor kwaliteitsborging door middel van de technische en operationele uitvoering.

Terug
Back To Top
×Close search
Zoeken

WIJ GAAN ER EVEN TUSSENUIT

Vanaf vrijdag 5 augustus tot en met vrijdag 26 augustus zijn we er even tussenuit. Wel zijn we nog via ons algemeen nummer bereikbaar; u kunt dan uw bericht achterlaten.

En uiteraard kunt u ons altijd een e-mail sturen info@refyzzius.nl.

Bestellingen van reinigings- en desinfectiemiddelen zullen we in onze vakantie niet versturen en pakken we in de laatste week van augustus weer op.

Met vriendelijke groet,
Team Refyzzius

× Hoe kan ik u helpen