Ga naar hoofdinhoud

Uw behandelbank in TOPconditie om de best mogelijke hygiëne in uw praktijk te kunnen garanderen.

Mikrozid® sensitive wipes

Algemene informatie

Deze doekjes worden gebruikt als alcoholvrije sneldesinfectie van medische hulpmiddelen en algemene oppervlakten. Het grote voordeel van deze doekjes, is dat deze geschikt zijn  voor toepassing op oppervlakken die gevoelig zijn voor alcohol en direct gebruiksklaar zijn.

Deze wipes worden uitsluitend gebruikt als middel ter bestrijding van bacteriën, gisten en virussen op oppervlakken in ziekenhuizen en overige instellingen voor gezondheidszorg. Voor het gebruik van de doekjes dient de inwerktijd te worden aangehouden: 1 minuut voor de bestrijding van bacteriën en gisten en 5 minuten voor bestrijding van virussen. Daarbij kunnen de doekjes niet gebruikt worden op (onbehandelde) oppervlakken (o.a. metalen) die gevoelig zijn voor water of voor oppervlakken die in contact kunnen komen met eet- en drinkwaren en grondstoffen hiervoor. Met het gebruik van de doekjes kan een waasvorming op de bekleding ontstaan. Om dit te voorkomen raden we aan om de bekleding regelmatig met een vochtige microvezeldoek af te nemen.

Wij bieden de mikrozid® sensitive wipes aan in busvorm en navulverpakking. Beiden in 200 stuks. 1 doekje bevat 2.9 ml desinfectievloeistof en is geschikt voor maximaal 0,5 m² oppervlak.

Hoe gebruikt u Mikrozid® sensitive wipes?

Gebruik Mikrozid Sensitive Refyzzius voor desinfectie van de bekleding van uw behandelbank

Prijs

  • Mikrozid® sensitive van Schülke & Mayr, bus met 200 stuks.
    Prijs: € 13,55 excl. BTW, € 16,40 incl. BTW
  • Mikrozid® sensitive wipes van Schülke & Mayr, refills (navulverpakking voor de bus) met 200 wipes.
    Prijs: € 10,70 excl. BTW, € 12,95 incl. BTW

Bestel uw producten nu online

NAAR HET BESTELFORMULIER
Back To Top
×Close search
Zoeken
× Hoe kan ik u helpen