skip to Main Content

Blog

Nieuwe collega Elise: “Samen waarborgen we de kwaliteit”

Elise Kuijpers is de nieuwste aanwinst in het team van Refyzzius. Aan boord gestapt om onze kwaliteitsstandaard te waarborgen en personeel mede op te leiden. Nieuwsgierig naar deze nieuwe collega?

Elise, wie ben je en wat is je achtergrond?

“Mijn naam is Elise, ik ben 31 jaar en werk sinds kort bij Refyzzius. Hiervoor heb ik bij bedrijven gewerkt die zich richten op autobekleding- en stoelenstoffering. Het is een erg precies vak en ik ben aan de hand meegenomen door ervaren vakmannen. Deze ervaring neem ik mee naar Refyzzius en ik vind het een uitdaging om hier weer te leren van mensen die expert zijn op het gebied van herstoffering van behandelbanken en het leveren van kwaliteit.”

Wat ga je precies doen bij Refyzzius?

“Samen met mijn collega’s maak ik mooie dingen. Herstoffering van behandelbanken is een prachtig, innovatief proces. Ik vind het ontzettend leuk dat ik in een relatief klein en hecht team terecht ben gekomen. We focussen op de kwaliteit, zodat geen enkele behandelbank de deur uitgaat zonder te voldoen aan een bepaald keurmerk. Ook ga ik in de toekomst het personeel hierin opleiden, daar kijk ik enorm naar uit.”

Wat brengt de toekomst nog meer?

“Refyzzius biedt me de kans om mezelf op meerdere fronten te ontwikkelen. In het verbeteren van kwaliteit, in het trainen van collega’s en het creëren van perfecte, geherstoffeerde behandelbanken. Samen kunnen we nu de volgende stap in het groeiproces zetten en Refyzzius naar een nóg hoger level tillen. De titel ‘expert’ moeten we blijven waarmaken en dat gaat zeker lukken.”

Back To Top
×Close search
Zoeken
× Hoe kan ik u helpen